Električna negovalna postelja s trapezom - Dali II

490,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Dali II 24-Volt" v dekorju bukovega lesa. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča.
S sodobnim, varnim in ekonomičnim nizko napetostnim sistemom 24-voltnega SMPS adapterja s stikalnim napajanjem, ter z nizkonapetostnimi elektromotorji.
Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 13. fotografiji oglasa).

Negovalni postelji Dali II 24-Volt je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega borovega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Linak, s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.

Več na 040/98-88-78
(možnost dostave)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo