Električna negovalna postelja - Völker

300,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena, visoko kakovostna električna bolniška postelja. Postelja vrhunske izdelave svetovno renomiranega nemškega proizvajalca Völker, model "2080". Lesene površine so za razliko od standardnih negovalnih postelj izdelane iz masivnega bukovega lesa. Ležišče s standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega lamelnega ležišča.
Postelja se ne razstavi na več delov. Le pravokotni masivni leseni zaključni stranici vzglavja in vznožja se enostavno odvijeta in odstranita iz konstrukcije postelje, hkrati se odstranita obe varnostni dvo delni ograji na vsaki strani postelje. Priložena so navodila, ter račun z veljavno garancijo.

Postelja Volker 2080 je prvotno zasnovana za uporabo v negovalnih objektih in bolnišnicah višjega standarda. Navdušuje s svojim izjemnim dizajnom in premišljenimi rešitvami izdelave. Zaradi svoje estetske dovršenosti in praktičnosti je odlična izbira tudi za domačo uporabo, saj ne daje vtisa tipične električne negovalne postelje, temveč eleganten in funkcionalen kos domačega pohištva. Vsi kabli elektromotorjev so elegantno skriti v notranjih nosilcih konstrukcije pod ležiščem, kar prispeva k brezhibnemu izgledu postelje in zagotavlja praktičnost brez motečih elementov.

Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Za premikanje postelje po prostoru ima ta nemeščena štiri majhna in okretna transportna kolesa, ki so posamično skrita v štirih masivnih nosilnih nogah postelje. Za aktivacijo in električni pomik koles se na pilotu pritisne tipka za spust ležišča, nakar se kolesa električno sprožijo in pomaknejo navzven iz nosilnih nog.

Več informacij na 040/98-88-78
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo