Zdravje in osebna nega

Invalidski voziček Bischoff & Bischoff
 • Invalidski voziček Bischoff & Bischoff
 • Odlično ohranjen invalidski voziček Bischoff & Bischoff, model S-Eco 300. Svetlo siva konstrukcija v kombinaciji z mehko podloženim sedežem širine 44 cm v črni barvi ustvarja moderen videz. Je enostavno zložljiv, primeren za transport ali optimalno hrambo (prikazano na zadnji 14. fotografiji oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
  • z nastavljivim proti prekucnim koleščkom, ki je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta protizdrsno teksturirana,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume (brez zračnice) odporne proti predrtju,
  • konstrukcija je izdelana iz čvrstega jelka,
  • kolesa z možnostjo nastavitve dolžine medosne razdalje,
  • nastavljiva višina sedeža od 46 do 50cm višine + nastavljiv naklon sedeža,
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • celoten sedež s prevleko narejeno iz visokokakovostnega materiala, ki je zračna in ognjevarno zaščitena,
  • velcro zavihek proti prepihu uporabnikovega hrbtišča,
  • naslona rok sta dvižna in odmična nazaj, za olajšan dostop in transfer iz bočne strani sedeža,
  • naslona nog odmična navzven in navznoter pod sedež, za neoviran dostop iz prednje strani,
  • naslona nog sta opremljena s protidrsnim trakom,
  • nožnika z brezstopenjsko nastavljivo dolžino
  • na invalidskem vozičku je nameščenih več pasivnih varnostnih odsevnih elementov (kresničk) za večjo vidnost v mraku.

  Invalidski voziček S-Eco 300 ima dve nastavljivi obkolenski ročni zavori. Vse štiri pnevmatike so iz polne gume, odporne na predrtje. Zadnja dva velika kolesa s pogonskim obročem in alu platišči imata pnevmatiki z odličnim profilom, premera 24", za minimalno trenje in manjši napor pri uporabi. Krmilna ročaja za spremljevalca sta protizdrsno teksturirana za dober oprijem.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 170,00 €
Električna negovalna postelja s trapezom - Dali II
 • Električna negovalna postelja s trapezom - Dali II
 • Odlično ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Dali II 24-Volt" v dekorju bukovega lesa. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča.
  S sodobnim, varnim in ekonomičnim nizko napetostnim sistemom 24-voltnega SMPS adapterja s stikalnim napajanjem, ter z nizkonapetostnimi elektromotorji.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 13. fotografiji oglasa).

  Negovalni postelji Dali II 24-Volt je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega borovega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Linak, s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 490,00 €
Toaletni stol, na kolesih z zavoro - Vermeiren
 • Toaletni stol, na kolesih z zavoro - Vermeiren
 • Odlično ohranjen invalidski toaletni wc voziček. Na štirih polnih kolesih, z dvema zavorama. Priznanega belgijskega proizvajalca rehabilitacijske opreme Vermeiren, model 139E. Namenjen je starejšim in vsem ostalim težje mobilnim osebam. Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo.

  Izdelan je iz trpežne konstrukcije v modri barvi in je postavljen na štirih polnih kolesih premera 100mm. Zadnji dve kolesi imata posamično zavoro z zaklepom koles. Za hrbtnim naslonom pa je speljan krmilni ročaj za morebitnega spremljevalca.

  Sedišče toaletnega vozička je udobno in mehko oblazinjeno. Vrhnji sedežni del je izdelan iz umetnega usnja v črni barvi, ki je odporno na tekočine in je enostavno za vzdrževanje. Enako hrbtni naslon. Pod vrhnjim oblazinjenim sedežnim delom je nameščena wc deska s higiensko odprtino. Sama wc deska vozička je izdelana iz trpežne plastike v sivi barvi in je tudi snemljiva iz toaletnega vozička.

  Naslona za roke z dolžino 37cm. Izdelana sta iz trpežnega, protizdrsno teksturiranega in mehko oblazinjenega materiala v črni barvi. Za olajšan transfer uporabnika iz bočne strani toaletnega vozička, sta naslona za roke odmična navzdol. Vzmeten mehanizem s poteznim ročajem in zaklepom, za hitro in enostavno sproščanje naslonov.

  Naslona za noge sta brezstopenjsko nastavljiva po višini. Premični platformi za noge v črni barvi sta protizdrsno teksturirani. Platformi se lahko odmakne navzgor. Za popolnoma neoviran dostop iz prednje strani vozička sta naslona za noge odmična na stran - v tej poziciji sta tudi povsem odstranljiva iz svojih nosilcev.

  Toaletnemu vozičku je priložena odvajalna 5-litrska posoda s pokrovom in ročajem. Posoda je nameščena na vodilih pod sedežem in je enostavno odstranljiva iz hrbtne strani vozička.

  Voziček je dimenzijsko zasnovan tako, da ga je možno brez odvajalne posode zapeljati direktno nad vsako standardno toaletno školjko - z maksimalno višino 45cm.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 80,00 €
Lahek invalidski voziček Freetec, z dod. zavorama
 • Lahek invalidski voziček Freetec, z dod. zavorama
 • Lepo ohranjen, lahek in moderen zložljiv invalidski voziček. Nemškega porekla, svetovno renomiranega proizvajalca Drive Medical, model Freetec. Sedež s širino 43cm je podložen s penastim vložkom za več udobja med sedenjem (na voljo tudi sedež širine 38cm).
  Prav tako je podložen tudi njegov naslon za hrbet z možnostjo nastavitve trdote hrbtnega naslona, kot tudi z nastavljivo višino hrbtnega naslona in nastavljivo višino krmilnih ročajev za spremljevalca. Invalidski voziček je med drugim opremljen še z dodatnima bobnastima zavorama za spremljevalca, s sistemom proti prevrnitvenega koleščka kateri služi proti padcu na hrbet, ter z nastavljivo dolžino naslonov za roke.

  Invalidski voziček Freetec z okvirjem izdelanim iz čvrste aluminijaste konstrukcije katera je zaščitena s praškastim premazom v kovinsko srebrni barvi.
  Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 20. fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi, za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • dodatni bobnasti zavori s funkcijo parkirne zavore na ročajih za spremljevalca,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta brezstopenjsko nastavljiva po višini od 95 do 105cm skupaj z višino hrbtnega naslona,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta masivno izdelana in ergonomsko oblikovana,
  • nastavljivi obkolenski zavori za uporabnika vozička,
  • nastavljiv koleščkek proti prevrnitvi kateri je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume katera je odporna proti predrtju,
  • dodatno ojačane vilice prednjih koles z možnostjo nastavitve pregiba/naklona,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje,
  • nastavljiva globina sedeža od 43cm do 50cm globine,
  • nastavljiva višina sedeža od 45cm do 50cm višine,

  Več informacij na 040 98 88 78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 190,00 €
Električna negovalna postelja - Völker
 • Električna negovalna postelja - Völker
 • Odlično ohranjena, visoko kakovostna električna bolniška postelja. Postelja vrhunske izdelave svetovno renomiranega nemškega proizvajalca Völker, model "2080". Lesene površine so za razliko od standardnih negovalnih postelj izdelane iz masivnega bukovega lesa. Ležišče s standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega lamelnega ležišča.
  Postelja se ne razstavi na več delov. Le pravokotni masivni leseni zaključni stranici vzglavja in vznožja se enostavno odvijeta in odstranita iz konstrukcije postelje, hkrati se odstranita obe varnostni dvo delni ograji na vsaki strani postelje. Priložena so navodila, ter račun z veljavno garancijo.

  Postelja Volker 2080 je prvotno zasnovana za uporabo v negovalnih objektih in bolnišnicah višjega standarda. Navdušuje s svojim izjemnim dizajnom in premišljenimi rešitvami izdelave. Zaradi svoje estetske dovršenosti in praktičnosti je odlična izbira tudi za domačo uporabo, saj ne daje vtisa tipične električne negovalne postelje, temveč eleganten in funkcionalen kos domačega pohištva. Vsi kabli elektromotorjev so elegantno skriti v notranjih nosilcih konstrukcije pod ležiščem, kar prispeva k brezhibnemu izgledu postelje in zagotavlja praktičnost brez motečih elementov.

  Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za premikanje postelje po prostoru ima ta nemeščena štiri majhna in okretna transportna kolesa, ki so posamično skrita v štirih masivnih nosilnih nogah postelje. Za aktivacijo in električni pomik koles se na pilotu pritisne tipka za spust ležišča, nakar se kolesa električno sprožijo in pomaknejo navzven iz nosilnih nog.

  Več informacij na 040/98-88-78
 • 300,00 €
Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Odlično ohranjena in kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex Havanna" v elegantnem dekorju oreha. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča, ter z nameščeno sodobno in varčno 29V nizkonapetostno elektroniko.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe
  orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z veljavno garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 14. fotografiji tega oglasa).

  Negovalni postelji Domiflex Havanna je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z ergonomsko oblikovanim gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z orehovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Limos izdelani v Nemčiji.
  Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 400,00 €
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo