Zdravje in osebna nega

Akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, Aquatec Orca
 • Akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, Aquatec Orca
 • Odlično ohranjeno akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, priznanega ameriškega proizvajalca Invacare, model Aquatec "Orca". Z ergonomsko oblikovanim plavajočim pilotom za upravljanje v katerem je nameščen pameten akumulator. Na sedišču in hrbtnem naslonu ima dvigalo nameščeno snemljivo proti drsno prevleko v beli barvi.

  Dvigalo Orca je namenjeno za dvigovanje in spuščanje osebe v in iz kadi, ter izvajanje intimne nege. Naprava se lahko uporablja tudi za otroke stare od treh let, ter za vse odrasle s posebnimi potrebami po negi.
  Sestavljeno je iz vrhunskih kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki so namenjeni zagotavljanju udobja, varnosti in zanesljivosti tistim, ki potrebujejo podporo pri kopanju v kopalni kadi. Ima velik prostor za sedenje in je enostavno za demontažo, ter hrambo ob neuporabi.
  Dvigalo je enostavno za uporabo, kompaktno in enostavno za namestitev v domačo kopalno kad. Odtočna luknja na sedišču optimira odtekanje vode in olajša čiščenje. Univerzalno se prilega v večino tipov kadi raznih dimenzij in oblik. Je štiri delno izdelano - to pomeni, da je možno pokončni hrbtni naslon ločiti od spodnje dvižne platforme, na katerem sta nameščeni dve premični in tudi odstranljivi krili.

  Pameten litij-ionski akumulator dvigala s Sony tehnologijo je vstavljen v samem pilotu in je izredno lahek. Povezan na zelo tiho delujoč in močan vodoodporen pogonski sistem brez batnega motorja, z začito IPX6. Pilot je vodoodporen in plavajoč na vodi. Je posebej zaščiten pred nenadno izpraznitvijo in pred spominskim učinkom baterije. Mehke smerne tipke na upravljalniku so izvrstno odzivne in zato primerne za upravljanje tudi tistim, ki imajo omejeno moč rok. Profil pilota z barvni gumbi in funkcija zaustavitve v sili omogočajo enostavno in nadzorovano delovanje, ki povečuje neodvisnost uporabnikov, hkrati pa zagotavlja visoko zanesljivost. Kadar je akumulator prazen, se pilot enostavno sprosti iz zadnje strani hrbtnega naslona.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 150,00 €
Električna negovalna postelja + trapez in vložkek
 • Električna negovalna postelja + trapez in vložkek
 • Lepo ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Nemške proizvodnje AKS, model "H4".
  S štiri področno izdelanim ležiščem dimenzije 200x90cm. Priložen nov, enostransko profiliran posteljni vložek z dimenzijo 200x90cm, ki je še zapakiran v plastičnem ovitku (prikazano na 1. naslovni fotografiji tega oglasa).
  Posteljo je možno enostavno razstaviti in sestaviti. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z veljavno 12 mesečno garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 16. fotografiji tega oglasa).

  Negovalni postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini.
  Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem v barvnem dekorju bukve.
  Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih kolesih, premera 100 mm. Vsako kolo se vrti v krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo postelje v prostoru, ima vsako kolo vgrajeno nožno zavoro.
  Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Prednost negovalne postelje je električna regulacija in nastavitev postelje po željah in po potrebi njenega uporabnika. Z električno regulacijo se uravnava višina ležišča, ter naklon vzglavja in prav tako tudi naklon kolenskega pregiba na vznožju postelje.
  Električno regulacijo poganjajo skupno štirje sinhronizirani, ter mirno in tiho delujoči elektromotorji Okin s centralno nadzorno enoto.
  Dva motorja posamično nameščena v stranicah postelje s kolesi skrbita za dvig in spust ležišča.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostav
 • 450,00 €
Električna negovalna postelja, s trapezom - AKS B4
 • Električna negovalna postelja, s trapezom - AKS B4
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno posteljno dno, s trapezom in trikotnikom za dvig.
  Nemškega proizvajalca AKS, model "B4-Compact" z robustnim dizajnom na stabilnem podnožju s križnim dvižnim mehanizmom. Ležišče sestavlja štiri področno večslojno letveno vzmetenje latofleks, ki je primerno za vzmetnico z dimenzijo 90x190cm. Postelja pa nudi možnost prilagajanja ležišča na dimenzijo 90cmx200cm in na vzmetnico 100cmx200cm.
  Posteljo je možno enostavno razstaviti in sestaviti. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z veljavno 12 mesečno garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi. (prikazano na zadnji 10. fotografiji tega oglasa).

  Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek B4-Compact, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Negovalni postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini.
  Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, sta v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščena dva izvlečna drogova, katera se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.
  Negovalna električna vložek postelja B4-Compact ima nameščene tri mirno in tiho delujoče kvalitetne elektromotorje.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 400,00 €
Lahek invalidski voziček Freetec
 • Lahek invalidski voziček Freetec
 • Odlično ohranjen, moderen in zložljiv invalidski voziček. Nemškega porekla, svetovno renomiranega proizvajalca Drive, model "Freetec". Zelo prostoren sedež s širino 54cm.
  Invalidski voziček je opremljen je s sistemom koleščka, ki služi proti prevrnitvi na hrbet, oba naslona rok z nastavljivo dolžino, ter s hrbtnim naslonom z nastavljivo trdoto in višino hrbtnega naslona. Hrbtni naslon vozička v črni barvi je tudi v celoti udobno podložen s penastim vložkom.
  Invalidski voziček Freetec z okvirjem izdelanim iz čvrste aluminijaste konstrukcije katera je zaščitena s praškastim premazom v kovinsko svetlo sivi barvi. Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi, za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • nastavljivi obkolenski zavori za uporabnika vozička,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta masivno izdelana in anatomsko oblikovana,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta nastavljiva po višini v 4 korakih od 90 do 97,5cm skupaj z višino hrbtnega naslona,
  • nastavljiv koleščkek proti prevrnitvi kateri je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume, ki je odporna proti predrtju,
  • dodatno ojačane vilice prednjih koles z možnostjo nastavitve pregiba/naklona,
  • nastavljiva globina sedeža od 43cm do 50cm globine,
  • nastavljiva višina sedeža od 45cm do 50cm višine,
  • sedež z možnostjo nastavitve naklona,
  • hrbtni naslon podložen s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • na zadnji strani pod prevleko hrbtnega naslona se nahaja 5 velcro pasov za nastavitev trdote,
  • celoten sedež je izdelan iz kakovostnega materiala, ki je zračen in ognjevarno zaščiten,
  • velcro zavihek za preprečevanje prepiha po hrbtu uporabnika vozička...

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 150,00 €
 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Električna negovalna postelja s trapezom - Völker
 • Električna negovalna postelja s trapezom - Völker
 • Lepo ohranjena, visoko kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja vrhunske izdelave svetovno renomiranega nemškega proizvajalca Völker, model "2080-S". Lesene površine so izdelane iz masivnega lesa bukve. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega lamelnega ležišča.
  Postelja se ne razstavi na več delov, le pravokotni masivni leseni zaključni stranici vzglavja in vznožja se lahko enostavno odvijeta in odstranita iz konstrukcije postelje, hkrati se odstranita obe varnostni dvo delni ograji na vsaki strani postelje. Priložena so navodila, račun z veljavno garancijo, ter Wibu potrdilo o strokovno opravljenem pregledu postelje.

  Postelja Volker 2080-S je predvidena je za uporabo v bolnišnicah in v negovalnih objektih. Zaradi svojega izgleda, ter iznajdljive proizvajalčeve rešitve izdelave negovalne postelje pa je še najbolj primerna za domačo uporabo, saj skorajda ne daje vtisa bolniške postelje temveč prej estetsko dovršen in hkrati praktičen kos domačega pohištva.

  Negovalni postelji Volker je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za premikanje postelje po prostoru ima ta nemeščena štiri majhna in okretna transportna kolesa, ki so posamično skrita v štirih masivnih nosilnih nogah postelje. Za električno aktivacijo koles se na pilotu pritisne kombinacijo dveh tipk, nakar se kolesa električno sprožijo in pomaknejo navzven iz nosilnih nog.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 400,00 €
Električna negovalna postelja + trapez in vložek
 • Električna negovalna postelja + trapez in vložek
 • Lepo ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Nemške proizvodnje AKS, model "H4".
  S štiri področno izdelanim ležiščem dimenzije 200x90cm. Priložen nov, enostransko profiliran posteljni vložek z dimenzijo 200x90cm, ki je še zapakiran v plastičnem ovitku (prikazano na 1. naslovni fotografiji tega oglasa).
  Posteljo je možno enostavno razstaviti in sestaviti. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 16. fotografiji tega oglasa). Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil.

  Negovalni postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini.
  Na vsaki strani sta ob ležišču nameščeni dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z zaklepom, ki varujeta pred padcem iz postelje. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa in prevlečeni s furnirjem v barvnem dekorju bukve.
  Negovalna postelja je postavljena na štirih robustnih in vrtljivih kolesih, premera 100 mm. Vsako kolo se vrti v krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje postelje. Za preprečitev premika in fiksno pozicijo postelje v prostoru, ima vsako kolo vgrajeno nožno zavoro.
  Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Prednost negovalne postelje je električna regulacija in nastavitev postelje po željah in po potrebi njenega uporabnika. Z električno regulacijo se uravnava višina ležišča, ter naklon vzglavja in prav tako tudi naklon kolenskega pregiba na vznožju postelje.
  Električno regulacijo poganjajo skupno štirje sinhronizirani, ter mirno in tiho delujoči elektromotorji Okin s centralno nadzorno enoto.
  Dva motorja, ki sta nameščena v stranicah postelje s kolesi, poskrbita za dvig in spust ležišča.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 470,00 €
Prenosno vakuumsko držalo za bergle, palico
 • Prenosno vakuumsko držalo za bergle, palico
 • Odlično in vrhunsko prenosno vakuumsko držalo za par bergel ali za sprehajalno palico. Priznanega nemškega proizvajalca Roth Mobeli. Z najnovejšo revolucinoarno inovacijo Mobelijevih ročajev - okrogel prisesek držala z indikatorjem vakuumske varnosti.

  S tem enkratnim prenosnim vakuumskim ročajem z izredno sesalno silo (700N) več ni vprašanje, kje najbolj priročno odložiti bergle ali sprehajalno palico. Uporablja se ga lahko prav vsepovsod, z njim pa je zagotovljen vrhunski oprijem držala z dvema ločenima odlagalnima nosilcema katera se lahko uporabi posamično za vsako posamično berglo, ali kot enota za odlaganje sprehajalne palice.
  Proizvajalec ročaja Roth Mobeli predstavlja prvi ročaj na svetu, v katerem se s pomočjo varnostnega krmilnika vse skozi meri stanje vakuuma in sesalna sila v velikih (12cm) priseskih ročaja.

  Preprosto in hitro premeščanje ročaja povečuje in ohranja mobilnost držala. Ročaj je enostavno razstavljiv v dva med seboj ločena dela.
  Zato, ker za premeščanje, nameščanje in razstavljanje ročaja ni potrebno uporabiti nobenega orodja, je pripomoček primeren tudi za potovanja.

  Sistem nameščanja ročaja "povleci-navzdol" je brez vrtanja lukenj v steno. Ročaj se nastavi na željeno površino, nihalko se poveče navzdol in ročaj je že nameščen na katerikoli gladki površini (stenske ploščice, kad, steklene tuš kabine, kuhinjsko in drugo pohištvo, vrata, okvirji vrat ali oken, ip.). V primeru nameščanja ročaja na stenske ploščice mora biti velikost ploščice najmanj 13x13cm.

  Belo sesalno ohišje in nihajna ročica sta izdelana iz visoko kakovostne in trdne plastike (poliamid 6.6). Črn sesalni prisesek je narejena iz posebne naravne gumene zmesi z optimalno funkcijo vakuumiranja in s prilagoditvijo tudi na nekoliko teksturiranih ploščicah. Vsi mehanski predeli v držalu so izdelani iz nerjavečega jekla.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 50,00 €
Električna negovalna postelja, trapez - Domiflex
 • Električna negovalna postelja, trapez - Domiflex
 • Dobro ohranjena, kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex Havanna" v elegantnem dekorju oreha. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča, ter z nameščeno sodobno in varčno 29V nizkonapetostno elektroniko.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe
  orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z veljavno 12 mesečno garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 13. fotografiji tega oglasa).

  Negovalni postelji Domiflex Havanna je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z ergonomsko oblikovanim gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z orehovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Limos izdelani v Nemčiji.
  Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 500,00 €
XXL invalidski voziček Dietz
 • XXL invalidski voziček Dietz
 • Odlično ohranjen, moderen in nadstandarden invalidski voziček, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. Njegov sedež s širino 60cm je izjemno prostoren in v celoti podložen z jedrom iz mehke pene za več udobja med sedenjem.

  Invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Dietz, poseben visokokakovosten model "Caneo 200". Zasnovan s prefinjenim konceptom geometrije nosilne konstrukcije katera zagotavlja visoko stabilnost pri uporabi tudi do 10° naklona in je posebej namenjena za uporabnike z visoko telesno težo.
  Nosilna konstrukcija invalidskega vozička je v celoti dodatno ojačana in pretežno izdelana iz čvrstega aluminija v biserno beli barvi, ter obdelana z oblogo iz protikorozijskega zaščitnega premaza. Je enostavno in hitro zložljiv (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis izdelka:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • konstrukcija vozička postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več stabilnosti pri uporabi,
  • posebej je ojačana nosilna konstrukcija vozička, naslonov rok, ter tekstilnih predelov sedeža,
  • z dvema obkolenskima zavorama,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta izdelana protizdrsno,
  • nosilca patentiranih vilic sprednjih koles so pomaknjene naprej in navzven za visoko stabilnost,
  • nosilni steber zadnjih koles dodatno ojačan,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje za namen spremembe težišča sedeža vozička,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume odporne proti predrtju,
  • celoten sedež s prevleko narejeno iz visokokakovostnega materiala, ki je zračna in ognjevarno zaščitena, ter podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • hrbtni naslon in sedež z naklonom +3° za bolj sproščeno ter udobnejše sedenje...

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 290,00 €
Električna negovalna postelja s trapezom - Lippe 4
 • Električna negovalna postelja s trapezom - Lippe 4
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno letveno posteljno dno, s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja nemškega proizvajalca Burmeier, model "Lippe 4". S standardno dimenzijo 190x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča. Ležišče je pritrjeno na izredno čvrstem podnožju, s stabilnim križnim mehanizmom dvigovanja in spuščanja. S sodobnim, varnim in ekonomičnim nizko napetostnim sistemom 24-voltnega SMPS adapterja s stikalnim napajanjem, ter z nizkonapetostnimi 24-voltnimi elektromotorji.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila in račun z veljavno 12 mesečno garancijo.

  Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek Lippe IV, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, so v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščeni štirje izvlečni drogovi, katere se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 450,00 €
Prenosni vakuumski ročaj, z indikatorjem (210mm)
 • Prenosni vakuumski ročaj, z indikatorjem (210mm)
 • Odličnen in vrhunski vakuumski ročaj za oprijem z dvema rokama. Priznanega nemškega proizvajalca Roth Mobeli. Dolžina oprijemalnega predela ročaja meri 21cm, premer cevi ročaja pa znaša 3,5cm. Z najnovejšo revolucinoarno inovacijo Mobelijevih ročajev - okrogla priseska ročaja z indikatorjem vakuumske varnosti.

  S tem enkratnim prenosnim vakuumskim ročajem z izredno sesalno silo (700N) več ni vprašanje, kako vstati iz kadi ali očistiti zgornje regale kuhinje. Uporablja se ga lahko prav vsepovsod in z njim je zagotovljen vrhunski oprijem med izvajanjem osebne higiene v kopalnici, ali pa med opravljanjem hišnih opravil.
  Proizvajalec ročaja Roth Mobeli predstavlja prvi ročaj na svetu, v katerem se s pomočjo varnostnega krmilnika vse skozi meri stanje vakuuma in sesalna sila v velikih (12cm) priseskih ročaja.

  Preprosto in hitro premeščanje ročaja povečuje in ohranja mobilnost njegovega uporabnika. Drugim osebam v gospodinjstvu omogoča, da individualno uporabljajo isti ročaj za različne potrebe in situacije. Vsakdo lahko izbere prostor in zase najustreznejšo pozicijo ročaja za držanje, brez potrebe po drugih dodatnih ročajih. Ročaj je enostavno razstavljiv v tri med seboj ločene dele.
  Zato, ker za premeščanje, nameščanje in razstavljanje ročaja ni potrebno uporabiti nobenega orodja, je pripomoček primeren tudi za potovanja.

  Sistem nameščanja ročaja "povleci-navzdol" je brez vrtanja lukenj v steno. Ročaj se nastavi na željeno površino, nihalko se poveče navzdol in ročaj je že nameščen na katerikoli gladki površini (stenske ploščice, kad, steklene tuš kabine, kuhinjsko in drugo pohištvo, vrata, okvirji vrat ali oken, ip.). V primeru nameščanja ročaja na stenske ploščice mora biti velikost ploščice najmanj 13x13cm.

  Beli sesalni ohišji in nihajne ročice so izdelane iz visoko kakovostne in trdne plastike (poliamid 6.6). Črna sesalna priseska sta narejena iz posebne naravne gumene zmesi z optimalno funkcijo vakuumiranja.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 70,00 €
Vrtljiv sedež za kopalno kad - Trendmobil
 • Vrtljiv sedež za kopalno kad - Trendmobil
 • Odlično ohranjen vrtljiv stol za kopalno kad, z nasloni rok in hrbta. Priznanega nemškega proizvajalca Trendmobil, model "DBS-A".
  Vrtljiv sedež je namenjen za enostavnejšo uporabo kopalne kadi in za olajšano izvajanje osebne higijene. Omogoča bolj sigurno prestopanje v kad in obratno.

  Konstrukcija nosilne konzole je izdelana iz čvrstega aluminija s praškastim premazom v beli barvi, prevlečenega s proti korozijskim slojem, ki je odporen tudi proti vodnemu kamnu.
  Površina ergonomsko oblikovanega sedišča je izdelana iz visoko kakovostne protizdrsno teksturirane trpežne plastike. Na prednji strani s higiensko odprtino v obliki črke U, za olajšano izvajanje intimne nege. Na sedišču se nahajajo luknje katere služijo za odtekanje vode iz sedežne površine.

  Na obeh straneh sedeža se nahajata čvrsto izdelana naslona za roke, ki sta v celoti povezana na dno konzole nosilne konstrukcije sedeža. Na spodnji strani pod sedežem se na desni strani na dosegu roke nahaja ročica. Ročica ob uporabnikovem dvigu sproži varnostno sklopko, katera omogoči sedežu vrtenje v levo ali desno stran. Ob potegu ročice se sedež lahko zavrti v štirih korakih po 90° in v celotnem polnem 360° krogu okoli svoje osi.

  Štiri nosilne cevi s protizdrsnimi natiki se namestijo na vrh robov kadi in tako zagotovijo stabilnost, ter varnost pri uporabi. Za maksimalno čvrsto pozicijo sedeža na kad, ima ta pod sediščem nameščena še dva dodatna vijaka z belim zaščitnim pokrovom, katera se odvije vse do stika z notranjo steno kadi in tako maksimalno pritrdi na kad.

  Vrtljiv stol se zaradi možnosti 3-stopenjske nastavitve širine nosilnih cevi prilega na večino pravokotnih kopalnih kadi standardnih dimenzij od 47 do 63cm širine (med notranjima stenama). Preprost je za čiščenje, enostaven za namestitev brez orodja, ter po potrebi enostavno razstavljiv na dva dela - sedež z nasloni se enostavno loči od spodnje nosilne konstrukcije.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 70,00 €
Toaletni stol, na kolesih z zavoro +
 • Toaletni stol, na kolesih z zavoro +
 • Odlično ohranjen in razstavljiv invalidski toaletni wc voziček. Svetovno priznanega proizvajalca rehabilitacijske opreme Drive Medical, model "TRS130". Namenjen je starejšim in vsem ostalim težje mobilnim osebam. Primeren je za domačo in strokovno negovalno uporabo.
  +++ dodatno je priložen 3-delni komplet sestavljen iz mehko oblazinjenega sedežnega pokrova črne barve, ter sive wc deske in dodatne odvajalne 5L posode z ročajem (prikazano na 1. in 9. fotografiji v tem oglasu). +++

  Toaletni stol Drive je izdelan iz trpežne konstrukcije v svetlo sivi barvi in je postavljen na štirih polnih kolesih premera 100mm. Vsako kolo se vrti v polnem krogu 360° okoli svoje osi, kar omogoča enostavno premikanje stola. Za preprečitev premika toaletnega stola imata zadnji dve kolesi vgrajeno nožno zavoro. Za mehkim naslonom hrbta je speljan krmilni ročaj za morebitnega spremljevalca.

  Sedišče toaletnega vozička je udobno in mehko oblazinjeno. Zgornji sedežni del je izdelan iz oblazinjenega umetnega usnja v črni barvi, ki je odporno na tekočine in je enostavno za vzdrževanje. Pod zgornjim oblazinjenim sedežnim delom je nameščena wc deska s higiensko odprtino. Sama wc deska vozička je izdelana iz trpežne plastike v sivi barvi in je tudi snemljiva iz toaletnega vozička.

  Naslona za roke z dolžino 37cm. Izdelana sta iz trpežnega, protizdrsno teksturiranega in mehko oblazinjenega materiala v črni barvi. Za olajšan transfer uporabnika iz bočne strani toaletnega vozička, sta naslona za roke odmična navzdol. Vzmeten mehanizem s poteznim ročajem in zaklepom, za hitro in enostavno sproščanje naslonov.
  Naslona za noge sta brezstopenjsko nastavljiva po višini. Premični platformi za noge v črni barvi sta protizdrsno teksturirani. Platformi se lahko odmakne navzgor. Za popolnoma neoviran dostop iz prednje strani vozička, pa sta naslona za noge odmična navzven in na stran - v tej poziciji sta tudi enostavno odstranljiva iz svojih nosilcev.

  Več info na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 80,00 €
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo