Zdravje in osebna nega

 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, Aquatec Orca
 • Akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, Aquatec Orca
 • Odlično ohranjeno akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, priznanega ameriškega proizvajalca Invacare, model Aquatec "Orca". Z ergonomsko oblikovanim plavajočim pilotom za upravljanje v katerem je nameščen pameten akumulator. Na sedišču in hrbtnem naslonu ima dvigalo nameščeno snemljivo proti drsno prevleko v beli barvi.

  Dvigalo Orca je namenjeno za dvigovanje in spuščanje osebe v in iz kadi, ter izvajanje intimne nege. Naprava se lahko uporablja tudi za otroke stare od treh let, ter za vse odrasle s posebnimi potrebami po negi.
  Sestavljeno je iz vrhunskih kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki so namenjeni zagotavljanju udobja, varnosti in zanesljivosti tistim, ki potrebujejo podporo pri kopanju v kopalni kadi. Ima velik prostor za sedenje in je enostavno za demontažo, ter hrambo ob neuporabi.
  Dvigalo je enostavno za uporabo, kompaktno in enostavno za namestitev v domačo kopalno kad. Odtočna luknja na sedišču optimira odtekanje vode in olajša čiščenje. Univerzalno se prilega v večino tipov kadi raznih dimenzij in oblik. Je štiri delno izdelano - to pomeni, da je možno pokončni hrbtni naslon ločiti od spodnje dvižne platforme, na katerem sta nameščeni dve premični in tudi odstranljivi krili.

  Pameten litij-ionski akumulator dvigala s Sony tehnologijo je vstavljen v samem pilotu in je izredno lahek. Povezan na zelo tiho delujoč in močan vodoodporen pogonski sistem brez batnega motorja, z začito IPX6. Pilot je vodoodporen in plavajoč na vodi. Je posebej zaščiten pred nenadno izpraznitvijo in pred spominskim učinkom baterije. Mehke smerne tipke na upravljalniku so izvrstno odzivne in zato primerne za upravljanje tudi tistim, ki imajo omejeno moč rok. Profil pilota z barvni gumbi in funkcija zaustavitve v sili omogočajo enostavno in nadzorovano delovanje, ki povečuje neodvisnost uporabnikov, hkrati pa zagotavlja visoko zanesljivost. Kadar je akumulator prazen, se pilot enostavno sprosti iz zadnje strani hrbtnega naslona.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 150,00 €
Rolator hodulja + košara, pladenj in držalo palice
 • Rolator hodulja + košara, pladenj in držalo palice
 • Zložljiv rolator priznanega nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model "Rollator B". Je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namen rolatorja je izboljšati uporabniku sposobnost hoje in s tem povečati njegovo mobilnost. Primeren je za uporabo tako v notranjih bivalnih prostorih kot tudi na zunanjih površinah.

  Konstrukcija rolatorja v kovinsko sivi barvi je postavljena na štiri kolesa (200x50mm) katerih pnevmatike so izdelane iz kakovostnega poliuretana brez zračnice in so odporna proti predrtju. Prednji kolesi sta vrtljivi okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi s fiksno ravno pozicijo.
  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Kadar se zavori potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokade zadnjih koles. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

  Rolator hodulja ima nameščena torej dva po višini nastavljiva in anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Takšen ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

  Na rolatorju se med obema ročajema nahaja črn prostor za sedenje in počitek. Na sedežu je nameščen prozoren servirni pladenj, ki je snemljiv. Pod sedežem je obešena snemljiva košara. Pri levem krmilnem ročaju in nižje na konstrukciji je nameščen dvo delni set prijemala z odložiščem bergle ali sprehajalne palice. Mrežno odlagališče za nakupovalno vrečko, torbo in podobno se nahaja sprednji strani rolatorja pod košaro.

  Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je močno in stabilno izdelana. Nameščena črna varnostna sklopka na desni strani pod sedežem.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 50,00 €
XXL rolator hodulja, s hrbtnim naslonom
 • XXL rolator hodulja, s hrbtnim naslonom
 • Dobro ohranjen rolator nemškega porekla proizvajalca Drive, model "GoLite 200XXL". Njegovo visoko nosilno ogrodje je izdelano iz praškasto lakiranega cevastega jekla, ki daje hojici veliko stabilnost. Namenjen je za uporabo na zunanjih površinah in v notranjih bivalnih prostorih.

  Konstrukcija rolatorja kovinsko rdeče barve je postavljena na štiri velika kolesa (195x50mm) katerih pnevmatike so izdelane iz kakovostnega poliuretana brez zračnice, ki so odporna proti predrtju in ne puščajo sledi na talnih oblogah. Za brezhibno in gladko vrtenje koles brez odpora pa poskrbijo visokokakovostni in natančni ABEC-5 ležaji. Prednji kolesi sta vrtljivi okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi s fiksno ravno pozicijo.

  Prostor med krmilnima ročajema na prednji strani sedeža povezuje mehko oblazinjen hrbtni naslon kateri služi kot opora hrbta medtem, ko uporabnik rolatorja sedi in počiva na njegovem sedežu. Hrbtni naslon je po potrebi tudi hitro in enostavno snemljiv iz svojih nosilcev.

  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem. Kadar se zavori potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokada zadnjih koles. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Zavorna kabla obeh zavor sta lepo speljana od zavornih ročajev po konstrukciji do koles tako, da ne ovirata uporabnika pri uporabi svojega pripomočka.

  Ergonomska krmilna ročaja sta nastavljiva v 6 stopnjah po višini (od 88cm do 99,5cm). Prostor med ročajema znaša 56cm. Nižje med ročajema na višini 57cm od nivoja tal je postavljen izredno velik (46x35cm) in dobro oblazinjen sedež za počitek. Na sprednji strani nižje pod sedežem rolatorja se nahaja prostorna snemljiva košara z ročajem. Pod sedežem kateri se odmakne navzgor je integriran še manjši žep z zadrgo, ter ročica za enostavno zlaganje rolatorja.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 150,00 €
Visoka artritis rolator hodulja, z multi ročajema
 • Visoka artritis rolator hodulja, z multi ročajema
 • Odlično ohranjena, napredna in zložljiva, specijalna visoka terapevtska štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik.
  Z mehko oblazinjeno podporo rok in multifunkcijskima krmilno-zavornima ročajema katera sta primerna za uporabnike z zmanjšano ali omejeno telesno močjo.
  Rolator priznanega švedskega proizvajalca Invacare - napreden model “Dolomite Alpha Advanced”. Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je močna in stabilna, narejena iz čvrstih varjenih jeklenih cevi v temno modri barvi.

  Pripomoček za hojo je zaradi majhnega obračalnega kroga predvsem namenjen za terapevtsko uporabo v notranjih bivalnih prostorih. Zaradi večjih koles z visokim trenjem, ter z nameščenim zavornim sistemom pa je primeren za sprehajanje tudi na balkonih, terasah, ali na drugih urejenih površinah.

  Hodulja Dolomite Alpha Advanced je s svojima neskončno nastavljivima krmilno-zavornima ročajema posebej zasnovana za uporabnike z zmanjšano telesno močjo, zlasti pa za uporabnike obolele za artritisom. Primerna je tudi za vse tiste, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji zaradi pojava revmatizma, možganske kapi, ali drugih podobnih rehabilitacijskih potreb katere vsebujejo visoke zahteve po dodatni opori.
  Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njegova oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

  Posebna krmilno-zavorna ročaja nudita najrazličnejše nastavitve višine, naklona, širine in globine njune pozicije katere so potrebne za zagotavljanje najbolj primernega položaja glede na uporabnikovo hojo.
  Krmilno-zavorna ročaja je zahvaljujoč krogličnima zgloboma možno individualno nastaviti v vse smeri, ter optimalno prilagoditi želenemu slogu hoje. Zaviranje koles se aktivira s potiskanjem ali vlečenjem ročajev, odvisno od pozicijske nastavitve posameznega krogličnega zgloba.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 290,00 €
Lahka visoka artritis rolator hodulja – Tiger
 • Lahka visoka artritis rolator hodulja – Tiger
 • Odlično ohranjena, elegantna in lahka (9,6kg) visoka štiri kolesna rolator hodulja – sprehajalnik. Z dvema zavorama in z nastavljivima mehko obloženima podpornikoma za podlaket, ter z naslonom za hrbet. Visokokakovosten produkt izdelan na Danskem, proizvajalca Mobilex, model "Tiger". Namenjena je za uporabo in za pomoč pri hoji vsem ljudem z artritisom in z omejeno močjo ter gibljivostjo dlani, rok in zapestja.

  Nosilna konstrukcija, ki se enostavno zloži za shranjevanje in prenašanje, je narejena iz praškasto lakiranega aluminija. Takšna izdelava poskrbi za nizko težo in izredno stabilnost pripomočka pri uporabi. Zaradi majhnega obračalnega kroga je rolator Tiger namenjen za uporabo v notranjih prostorih. Za varen počitek med sprehodom pa poskrbita prostoren sedež in hrbtni naslon.

  Moderna visoka artritis rolator hodulja Mobilex Tiger je posebno zasnovana za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava revmatizma, artritisa ali možganske kapi in podobno. Je posebna hodulja, ki svojemu uporabniku omogoča, da se lahko z rokami preko mehko obloženih podpornikov za podlaket opre s svojo težo na njo, ter oprime krmilnih ročajev. Čvrsta aluminijasta konstrukcija okvirja poskrbi za visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev podpornikov za podlaket (po globini, naklonu in po višini) vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

  Nad svojo nosilno konstrukcijo ima nameščena dva mehko obložena podpornika za podlaket, ki sta skupaj s krmilnima ročajema 10-stopenjsko nastavljiva od 95 do 120cm višine nad nivojem tal. Za pritrditev na točno določeno višino, se s posamičnima vijakoma čvrsto privijeta. Vijaka se nahajata pod vsakim nosilnim drogom.
  Krmilna ročaja sta izdelana nedrseče in sta ergonomsko oblikovana.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 160,00 €
Lahek rolator hodulja za notranje prostore - Trust
 • Lahek rolator hodulja za notranje prostore - Trust
 • Odlično ohranjen rolator švedskega proizvajalca rehabilitacijske opreme Trust Care, model "Let's Go".
  Eleganten model rolatorja, ki je izdelan iz kombinacije bukovega lesa in aluminija, ter lahek (6,5kg) pripomoček kateri služi kot izvrstna stabilna opora pri hoji. Primeren je za starejše, kot tudi vse ostale uporabnike katerim hoja predstavlja obremenitev.

  Namenjen je izključno za notranje bivalne površine - njegova širina znaša le 54 cm kar pomeni, da se lahko uporablja v majhnih prostorih in brez težav krmari skozi ozke okvirje notranjih vrat. Je zelo lahek in zato izjemno okreten, praktičen, ter stabilen pripomoček za hojo, ki zaradi svoje velikosti ne zavzame veliko prostora. Ponaša se z lepim elegantnim dizajnom, v kombinaciji svetlega bukovega lesa in aluminija.

  Neprekinjen krmilni ročaj rolatorja je v celoti obložen z mehko peno. Višina krmilnega ročaja se nastavlja brez stopenjsko, od 83cm do 94cm višine. Pod krmilnim ročajem je nameščen neprekinjen zavorni ročaj kateri poteka po celotni dolžini krmilnega ročaja.
  Zavora se zaradi centralnega zavornega sistema lahko upravlja tudi zgolj z eno roko, saj se hkrati aktivirata obe zavori na zadnji kolesi. Rolator ima seveda tudi parkirno zavoro, ko se zavorni ročaj potisne v nasprotno smer od zaviranja (popolna blokada zadnjih koles). Vsaki zavori pa se lahko posamično nastavi tudi moč zavornega prijema, glede na nastavitev višine krmilnega ročaja.

  Rolator ima nameščena štiri manjša kolesa izdelana iz mehke gume, ki je polna brez in zračnice. Premer koles je 150mm. V kolesih so nameščeni kroglični ležaji kateri pripomorejo pri tekočem vrtenju koles in odlični okretnosti pripomočka. Sprednji kolesi sta vrtljivi v polnem 360° krogu okoli svoje osi. Zadnji dve kolesi sta fiksni v ravni poziciji.

  Na prednji strani ima rolator nameščeno snemljivo tekstilno košaro, ki se jo lahko opere v pralnem stroju.
  Črn varnostni zatič proti neželenem samodejnem zapiranju.

  Več info na 040/98-88-78
  (možna dostava)
 • 80,00 €
Negovalni invalidski voziček - Netti III
 • Negovalni invalidski voziček - Netti III
 • Odlično ohranjen multifunkcijski invalidski voziček počivalnik, priznanega norveškega proizvajalca rehabilitacijske opreme Alu Rehab.
  Visoko kvaliteten in izredno nastavljiv negovalni voziček, vrhunski model »Netti 3«, s snemljivo terapevtsko servirno mizico in z udobnim, dinamičnim anatomsko oblikovanim sedežem širine 45cm, z integrirano ledveno oporo.
  Kljub prostornemu sedežu Netti 3 po svoji skupni širini meri zgolj 66cm (brez mizice) in spada med najožje multifunkcijske vozičke na tržišču. Zaradi svoje ozke zunanje oblike je torej idealen pri vožnji skozi ozka vrata in manjše notranje prostore, ki ne dopuščajo veliko manevrskega prostora. Njegova visoko stabilna nosilna konstrukcija je izdelana iz čvrstega aluminija s praškastim premazom. Z nastavljivim nagibom sedeža in hrbtnega naslona, ter z drugimi nastavitvami za vse preostale dele telesa uporabnika vozička.

  Vsestranski invalidski voziček Netti 3 je udoben počivalnik na kolesih, ki se uporablja tudi kot negovalni stol. Zaradi njegovega velikega nabora funkcij nastavitev omogoča razkošno in dolgotrajno sedenje ali ležanje. Prav zato je negovalni počivalnik zelo primeren kadar je za izvajanje nege v souporabi tudi električna negovalna postelja, uporabnik postelje pa ne želi nenehno ležati na njej. Negovalni počivalnik Netti 3 torej omogoča izvrstno dnevno alternativo negovalne postelje. Temu posledično pa svojemu uporabniku pripomore k bolj dinamičnemu, aktivnemu, ter kvalitetnejšemu preživljanju njegovega vsakdana. Namreč uporablja se za prevoz med bivalnimi prostori, za prevoz in počitek na svežem zraku domače terase, kot tudi za razne transferje na zunanjih površinah.

  Invalidski voziček Netti 3 z udobno oblazinjenim, anatomsko oblikovanim in izredno prilagodljivim komfortnim sediščem (Netti Uno Seat), ki ima v svojem jedru nameščene tri plasti (3D) pene katera služi za udobno, stabilno in dolgotrajno sedenje.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 450,00 €
Prenosno vakuumsko držalo za bergle, palico
 • Prenosno vakuumsko držalo za bergle, palico
 • Odlično in vrhunsko prenosno vakuumsko držalo za par bergel ali za sprehajalno palico. Priznanega nemškega proizvajalca Roth Mobeli. Z najnovejšo revolucinoarno inovacijo Mobelijevih ročajev - okrogel prisesek držala z indikatorjem vakuumske varnosti.

  S tem enkratnim prenosnim vakuumskim ročajem z izredno sesalno silo (700N) več ni vprašanje, kje najbolj priročno odložiti bergle ali sprehajalno palico. Uporablja se ga lahko prav vsepovsod, z njim pa je zagotovljen vrhunski oprijem držala z dvema ločenima odlagalnima nosilcema katera se lahko uporabi posamično za vsako posamično berglo, ali kot enota za odlaganje sprehajalne palice.
  Proizvajalec ročaja Roth Mobeli predstavlja prvi ročaj na svetu, v katerem se s pomočjo varnostnega krmilnika vse skozi meri stanje vakuuma in sesalna sila v velikih (12cm) priseskih ročaja.

  Preprosto in hitro premeščanje ročaja povečuje in ohranja mobilnost držala. Ročaj je enostavno razstavljiv v dva med seboj ločena dela.
  Zato, ker za premeščanje, nameščanje in razstavljanje ročaja ni potrebno uporabiti nobenega orodja, je pripomoček primeren tudi za potovanja.

  Sistem nameščanja ročaja "povleci-navzdol" je brez vrtanja lukenj v steno. Ročaj se nastavi na željeno površino, nihalko se poveče navzdol in ročaj je že nameščen na katerikoli gladki površini (stenske ploščice, kad, steklene tuš kabine, kuhinjsko in drugo pohištvo, vrata, okvirji vrat ali oken, ip.). V primeru nameščanja ročaja na stenske ploščice mora biti velikost ploščice najmanj 13x13cm.

  Belo sesalno ohišje in nihajna ročica sta izdelana iz visoko kakovostne in trdne plastike (poliamid 6.6). Črn sesalni prisesek je narejena iz posebne naravne gumene zmesi z optimalno funkcijo vakuumiranja in s prilagoditvijo tudi na nekoliko teksturiranih ploščicah. Vsi mehanski predeli v držalu so izdelani iz nerjavečega jekla.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 40,00 €
XXL invalidski voziček Dietz
 • XXL invalidski voziček Dietz
 • Odlično ohranjen, moderen in nadstandarden invalidski voziček, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. Njegov sedež s širino 60cm je izjemno prostoren in v celoti podložen z jedrom iz mehke pene za več udobja med sedenjem.

  Invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Dietz, poseben visokokakovosten model "Caneo 200". Zasnovan s prefinjenim konceptom geometrije nosilne konstrukcije katera zagotavlja visoko stabilnost pri uporabi tudi do 10° naklona in je posebej namenjena za uporabnike z visoko telesno težo.
  Nosilna konstrukcija invalidskega vozička je v celoti dodatno ojačana in pretežno izdelana iz čvrstega aluminija v biserno beli barvi, ter obdelana z oblogo iz protikorozijskega zaščitnega premaza. Je enostavno in hitro zložljiv (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis izdelka:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • konstrukcija vozička postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več stabilnosti pri uporabi,
  • posebej je ojačana nosilna konstrukcija vozička, naslonov rok, ter tekstilnih predelov sedeža,
  • z dvema obkolenskima zavorama,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta izdelana protizdrsno,
  • nosilca patentiranih vilic sprednjih koles so pomaknjene naprej in navzven za visoko stabilnost,
  • nosilni steber zadnjih koles dodatno ojačan,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje za namen spremembe težišča sedeža vozička,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume odporne proti predrtju,
  • celoten sedež s prevleko narejeno iz visokokakovostnega materiala, ki je zračna in ognjevarno zaščitena, ter podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • hrbtni naslon in sedež z naklonom +3° za bolj sproščeno ter udobnejše sedenje...

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 200,00 €
Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Odlično ohranjena, kakovostna električna bolniška postelja s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex Havanna" v elegantnem dekorju oreha.
  S standardno dimenzijo 90/200cm štiri področnega letvenega latofleks ležišča, ter z nameščeno sodobno in varčno 29V nizkonapetostno elektroniko.
  Postelja je enostavno razstavljiva in zato primerna za transport z osebnim vozilom. Priložena navodila, račun garancija, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Priložen je vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z ergonomsko oblikovanim gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z elegantnim dekorjem oreha. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki z integriranimi blažilniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Limos izdelani v Nemčiji.
  Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi.

  Ostale podrobnosti negovalne postelje Domiflex Havanna:
  - dimenzija ležišča postelje= 90 / 200cm
  - skupna zunanja dimenzija sestavljene postelje= 103 / 221cm

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 500,00 €
Električna negovalna postelja, s trapezom - AKS B4
 • Električna negovalna postelja, s trapezom - AKS B4
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno posteljno dno, s trapezom in trikotnikom za dvig.
  Nemškega proizvajalca AKS, model "B4-Compact" z robustnim dizajnom na stabilnem podnožju s križnim dvižnim mehanizmom. Ležišče sestavlja štiri področno večslojno letveno vzmetenje latofleks, ki je primerno za vzmetnico z dimenzijo 90x190cm. Postelja pa nudi možnost prilagajanja ležišča na dimenzijo 90cmx200cm in na vzmetnico 100cmx200cm.
  Posteljo je možno enostavno razstaviti in sestaviti. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z veljavno 12 mesečno garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi. (prikazano na zadnji 10. fotografiji tega oglasa).

  Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek B4-Compact, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Negovalni postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini.
  Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, sta v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščena dva izvlečna drogova, katera se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.
  Negovalna električna vložek postelja B4-Compact ima nameščene tri mirno in tiho delujoče kvalitetne elektromotorje.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 400,00 €
Električna negovalna postelja s trapezom - Lippe 4
 • Električna negovalna postelja s trapezom - Lippe 4
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno letveno posteljno dno, s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja nemškega proizvajalca Burmeier, model "Lippe 4". S standardno dimenzijo 190x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča. Ležišče je pritrjeno na izredno čvrstem podnožju, s stabilnim križnim mehanizmom dvigovanja in spuščanja. S sodobnim, varnim in ekonomičnim nizko napetostnim sistemom 24-voltnega SMPS adapterja s stikalnim napajanjem, ter z nizkonapetostnimi 24-voltnimi elektromotorji.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila in račun z veljavno 12 mesečno garancijo.

  Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek Lippe IV, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, so v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščeni štirje izvlečni drogovi, katere se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 390,00 €
Dvigalo za kopalno kad - Dietz Kanjo
 • Dvigalo za kopalno kad - Dietz Kanjo
 • Odlično ohranjeno akumulatorsko dvigalo za kopalno kad. Priznanega nemškega proizvajalca rehabilitacijske opreme Dietz, model "Kanjo". Dvigalo z izjemno stabilno osnovno ploščo (53 x 22cm) je namenjeno za uporabo v vseh vrstah kopalnih kadi standardne velikosti.

  Z ergonomsko oblikovanim plavajočim in vodotesnim 3-funkcijskim daljinskim upravljalcem, z izvrstno odzivnima in mehkima smernima tipkama za upravljanje dviga in spusta. Med obema tipkama se nahaja še rdeča tipka za funkcijo zaustavitve v sili. V samem daljinskem upravljalcu je integrirana pametna 3-celična baterija z litij-ionsko tehnologijo katera omogoča hitro polnjenje. Baterija pa je prav tako zaščitena pred nenadno izpraznitvijo kot tudi pred spominskim učinkom baterije.
  Na zadnji strani daljinskega upravljalca sta nameščena še obešalo in vakuumski prisesek, ki svojemu uporabniku omogočata priročno odlaganje daljinskega upravljalca.

  Dvigalo Kanjo je namenjeno za dvigovanje in spuščanje osebe v in iz kadi, ter olajšano izvajanje osebne higiene. Naprava se lahko uporablja tudi za otroke stare od treh let, ter seveda za vse odrasle s posebnimi potrebami po negi. Dvigalo je enostavno zložljivo in v takšnem stanju po velikosti primerljivo s kovčkom. Zato je primerno za transport in optimalno hrambo. Tudi skupna teža dvigala je primerna za prenašanje saj znaša le 10,8kg. Enostavno je za čiščenje, izdelano je iz visoko kakovostne in vzdržljive plastike, ki ne vsebuje lateksa in je prevlečeno z anti-baktericidnim slojem.

  Skratka dvigalo Kanjo je sestavljeno iz kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki so namenjeni zagotavljanju udobja, varnosti in zanesljivosti tistim, ki potrebujejo podporo pri kopanju v kopalni kadi. Dvigalo je enostavno za uporabo, kompaktno in enostavno za namestitev v kopalno kad.
  Ima velik prostor za sedenje, površina sedeža in hrbtnega naslona je proti zdrsno teksturirana.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 160,00 €
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo