Zdravje in osebna nega

Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Odlično ohranjena, kakovostna električna bolniška postelja s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex Havanna" v elegantnem dekorju oreha.
  S standardno dimenzijo 90/200cm štiri področnega letvenega latofleks ležišča, ter z nameščeno sodobno in varčno 29V nizkonapetostno elektroniko.
  Postelja je enostavno razstavljiva in zato primerna za transport z osebnim vozilom. Priložena navodila, račun garancija, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Priložen je vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z ergonomsko oblikovanim gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z elegantnim dekorjem oreha. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki z integriranimi blažilniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Limos izdelani v Nemčiji.
  Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi.

  Ostale podrobnosti negovalne postelje Domiflex Havanna:
  - dimenzija ležišča postelje= 90 / 200cm
  - skupna zunanja dimenzija sestavljene postelje= 103 / 221cm

  Več informacij na 040/988-878
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 550,00 €
Polifunkcionalni negovalni invalidski voziček
 • Polifunkcionalni negovalni invalidski voziček
 • Lepo ohranjen multifunkcijski invalidski voziček, norveškega proizvajalca rehabilitacijske opreme Alu Rehab. Visoko kvaliteten in izredno nastavljiv negovalni voziček »Netti 4U Comfort«, z udobnim in nastavljivim sedežem širine 45cm, z vgrajeno ledveno in stransko oporo. Kljub prostornemu sedežu Netti4U po svoji skupni širini meri zgolj 66cm in spada med najožje multifunkcijske vozičke na tržišču. Zaradi svoje ozke zunanje oblike je torej idealen pri vožnji skozi ozka vrata in manjše notranje prostore, ki ne dopuščajo veliko manevrskega prostora. Njegova nosilna konstrukcija je izdelana iz čvrstega jekla s praškastim premazom. Z nastavljivim nagibom sedeža in hrbtnega naslona, ter z drugimi nastavitvami za vse preostale dele telesa uporabnika vozička.

  Vsestranski invalidski voziček Netti4U je udoben počivalnik na kolesih, ki se uporablja tudi kot negovalni stol. Zaradi njegovega velikega nabora funkcij nastavitev omogoča razkošno in dolgotrajno sedenje ali ležanje. Prav zato je negovalni počivalnik zelo primeren kadar je za izvajanje nege v souporabi tudi električna negovalna postelja, uporabnik postelje pa ne želi nenehno ležati na njej. Negovalni počivalnik Netti4U torej omogoča izvrstno dnevno alternativo negovalne postelje. Temu posledično pa svojemu uporabniku pripomore k bolj dinamičnemu, aktivnemu, ter kvalitetnejšemu preživljanju njegovega vsakdana. Namreč uporablja se za prevoz med bivalnimi prostori, za prevoz in počitek na svežem zraku domače terase, kot tudi za razne transferje na zunanjih površinah.

  Invalidski voziček Netti4U z udobno oblazinjenim, ergonomsko oblikovanim in izredno prilagodljivim komfortnim sediščem, ki ima v svojem jedru nameščene različne plasti pene katera služi za udobno, stabilno in dolgotrajno sedenje. Sedežna in hrbtna blazina s higiensko inkontinenčno zračno prevleko katera je snemljiva na zadrgo in pralna.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 350,00 €
 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
Prenosno vakuumsko držalo za bergle, palico
 • Prenosno vakuumsko držalo za bergle, palico
 • Odlično in vrhunsko prenosno vakuumsko držalo za par bergel ali za sprehajalno palico. Priznanega nemškega proizvajalca Roth Mobeli. Z najnovejšo revolucinoarno inovacijo Mobelijevih ročajev - okrogel prisesek držala z indikatorjem vakuumske varnosti.

  S tem enkratnim prenosnim vakuumskim ročajem z izredno sesalno silo (700N) več ni vprašanje, kje najbolj priročno odložiti bergle ali sprehajalno palico. Uporablja se ga lahko prav vsepovsod, z njim pa je zagotovljen vrhunski oprijem držala z dvema ločenima odlagalnima nosilcema katera se lahko uporabi posamično za vsako posamično berglo, ali kot enota za odlaganje sprehajalne palice.
  Proizvajalec ročaja Roth Mobeli predstavlja prvi ročaj na svetu, v katerem se s pomočjo varnostnega krmilnika vse skozi meri stanje vakuuma in sesalna sila v velikih (12cm) priseskih ročaja.

  Preprosto in hitro premeščanje ročaja povečuje in ohranja mobilnost držala. Ročaj je enostavno razstavljiv v dva med seboj ločena dela.
  Zato, ker za premeščanje, nameščanje in razstavljanje ročaja ni potrebno uporabiti nobenega orodja, je pripomoček primeren tudi za potovanja.

  Sistem nameščanja ročaja "povleci-navzdol" je brez vrtanja lukenj v steno. Ročaj se nastavi na željeno površino, nihalko se poveče navzdol in ročaj je že nameščen na katerikoli gladki površini (stenske ploščice, kad, steklene tuš kabine, kuhinjsko in drugo pohištvo, vrata, okvirji vrat ali oken, ip.). V primeru nameščanja ročaja na stenske ploščice mora biti velikost ploščice najmanj 13x13cm.

  Belo sesalno ohišje in nihajna ročica sta izdelana iz visoko kakovostne in trdne plastike (poliamid 6.6). Črn sesalni prisesek je narejena iz posebne naravne gumene zmesi z optimalno funkcijo vakuumiranja in s prilagoditvijo tudi na nekoliko teksturiranih ploščicah. Vsi mehanski predeli v držalu so izdelani iz nerjavečega jekla.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 50,00 €
Prenosni vakuumski ročaj, z indikatorjem (210mm)
 • Prenosni vakuumski ročaj, z indikatorjem (210mm)
 • Odličnen in vrhunski vakuumski ročaj za oprijem z dvema rokama. Priznanega nemškega proizvajalca Roth Mobeli. Dolžina oprijemalnega predela ročaja meri 21cm, premer cevi ročaja pa znaša 3,5cm. Z najnovejšo revolucinoarno inovacijo Mobelijevih ročajev - okrogla priseska ročaja z indikatorjem vakuumske varnosti.

  S tem enkratnim prenosnim vakuumskim ročajem z izredno sesalno silo (700N) več ni vprašanje, kako vstati iz kadi ali očistiti zgornje regale kuhinje. Uporablja se ga lahko prav vsepovsod in z njim je zagotovljen vrhunski oprijem med izvajanjem osebne higiene v kopalnici, ali pa med opravljanjem hišnih opravil.
  Proizvajalec ročaja Roth Mobeli predstavlja prvi ročaj na svetu, v katerem se s pomočjo varnostnega krmilnika vse skozi meri stanje vakuuma in sesalna sila v velikih (12cm) priseskih ročaja.

  Preprosto in hitro premeščanje ročaja povečuje in ohranja mobilnost njegovega uporabnika. Drugim osebam v gospodinjstvu omogoča, da individualno uporabljajo isti ročaj za različne potrebe in situacije. Vsakdo lahko izbere prostor in zase najustreznejšo pozicijo ročaja za držanje, brez potrebe po drugih dodatnih ročajih. Ročaj je enostavno razstavljiv v tri med seboj ločene dele.
  Zato, ker za premeščanje, nameščanje in razstavljanje ročaja ni potrebno uporabiti nobenega orodja, je pripomoček primeren tudi za potovanja.

  Sistem nameščanja ročaja "povleci-navzdol" je brez vrtanja lukenj v steno. Ročaj se nastavi na željeno površino, nihalko se poveče navzdol in ročaj je že nameščen na katerikoli gladki površini (stenske ploščice, kad, steklene tuš kabine, kuhinjsko in drugo pohištvo, vrata, okvirji vrat ali oken, ip.). V primeru nameščanja ročaja na stenske ploščice mora biti velikost ploščice najmanj 13x13cm.

  Beli sesalni ohišji in nihajne ročice so izdelane iz visoko kakovostne in trdne plastike (poliamid 6.6). Črna sesalna priseska sta narejena iz posebne naravne gumene zmesi z optimalno funkcijo vakuumiranja.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 60,00 €
XXL invalidski voziček Dietz
 • XXL invalidski voziček Dietz
 • Odlično ohranjen, moderen in nadstandarden invalidski voziček, ki je primeren za vsakodnevno uporabo. Njegov sedež s širino 60cm je izjemno prostoren in v celoti podložen z jedrom iz mehke pene za več udobja med sedenjem.

  Invalidski voziček priznanega nemškega proizvajalca Dietz, poseben visokokakovosten model "Caneo 200". Zasnovan s prefinjenim konceptom geometrije nosilne konstrukcije katera zagotavlja visoko stabilnost pri uporabi tudi do 10° naklona in je posebej namenjena za uporabnike z visoko telesno težo.
  Nosilna konstrukcija invalidskega vozička je v celoti dodatno ojačana in pretežno izdelana iz čvrstega aluminija v biserno beli barvi, ter obdelana z oblogo iz protikorozijskega zaščitnega premaza. Je enostavno in hitro zložljiv (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis izdelka:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih koles s pogonskim obročem,
  • konstrukcija vozička postavljena na dvojnem nosilnem križu - za več stabilnosti pri uporabi,
  • posebej je ojačana nosilna konstrukcija vozička, naslonov rok, ter tekstilnih predelov sedeža,
  • z dvema obkolenskima zavorama,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta izdelana protizdrsno,
  • nosilca patentiranih vilic sprednjih koles so pomaknjene naprej in navzven za visoko stabilnost,
  • nosilni steber zadnjih koles dodatno ojačan,
  • kolesa z možnostjo nastavitve medosne razdalje za namen spremembe težišča sedeža vozička,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume odporne proti predrtju,
  • celoten sedež s prevleko narejeno iz visokokakovostnega materiala, ki je zračna in ognjevarno zaščitena, ter podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • hrbtni naslon in sedež z naklonom +3° za bolj sproščeno ter udobnejše sedenje...

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 290,00 €
Električna negovalna postelja s trapezom - Lippe 4
 • Električna negovalna postelja s trapezom - Lippe 4
 • Odlično ohranjena električna negovalna bolniška postelja - električno dvižno letveno posteljno dno, s priloženim trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja nemškega proizvajalca Burmeier, model "Lippe 4". S standardno dimenzijo 190x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča. Ležišče je pritrjeno na izredno čvrstem podnožju, s stabilnim križnim mehanizmom dvigovanja in spuščanja. S sodobnim, varnim in ekonomičnim nizko napetostnim sistemom 24-voltnega SMPS adapterja s stikalnim napajanjem, ter z nizkonapetostnimi 24-voltnimi elektromotorji.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila in račun z veljavno 12 mesečno garancijo.

  Kompaktni dvižni električni negovalni posteljni vložek Lippe IV, je bil razvit za nego na domu in izpolnjuje vse zahteve sodobne negovalne postelje. S svojo integrirano dvižno konstrukcijo, katera se vstavi v obstoječ okvir domače postelje - okolica domačega ambienta ostane nespremenjena. Postelja je primerna tudi, kadar v prostoru ni dovolj prostora za običajno bolniško posteljo na kolesih.

  Električna negovalna postelja s serijsko vključenim pripomočkom za dvigovanje - vogalnim trapezom s trikotnikom na zanki. Možno ga je namestiti v konzolo ob levi ali ob desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika pa je nastavljiva po dolžini.
  Postelja ima na svojem podnožju nameščene štiri noge z izravnalnimi vijaki za nastavitev optimalno ravne površine ležišča. Za dodatno čvrsto pozicijo električnega vložka vstavljenega v posteljnem okvirju, so v spodnjem delu konstrukcije dodatno nameščeni štirje izvlečni drogovi, katere se lahko pritrdi v samo notranjost okvirja postelje. Brez souporabe posteljnega okvirja pa se lahko postavi v prostor tudi kot samostojna prosto stoječa postelja.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 390,00 €
Akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, Aquatec Orca
 • Akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, Aquatec Orca
 • Odlično ohranjeno akumulatorsko dvigalo za kopalno kad, priznanega ameriškega proizvajalca Invacare, model Aquatec "Orca". Z ergonomsko oblikovanim plavajočim pilotom za upravljanje v katerem je nameščen pameten akumulator. Na sedišču in hrbtnem naslonu ima dvigalo nameščeno snemljivo proti drsno prevleko v beli barvi.

  Dvigalo Orca je namenjeno za dvigovanje in spuščanje osebe v in iz kadi, ter izvajanje intimne nege. Naprava se lahko uporablja tudi za otroke stare od treh let, ter za vse odrasle s posebnimi potrebami po negi.
  Sestavljeno je iz vrhunskih kakovostnih in vzdržljivih materialov, ki so namenjeni zagotavljanju udobja, varnosti in zanesljivosti tistim, ki potrebujejo podporo pri kopanju v kopalni kadi. Ima velik prostor za sedenje in je enostavno za demontažo, ter hrambo ob neuporabi.
  Dvigalo je enostavno za uporabo, kompaktno in enostavno za namestitev v domačo kopalno kad. Odtočna luknja na sedišču optimira odtekanje vode in olajša čiščenje. Univerzalno se prilega v večino tipov kadi raznih dimenzij in oblik. Je štiri delno izdelano - to pomeni, da je možno pokončni hrbtni naslon ločiti od spodnje dvižne platforme, na katerem sta nameščeni dve premični in tudi odstranljivi krili.

  Pameten litij-ionski akumulator dvigala s Sony tehnologijo je vstavljen v samem pilotu in je izredno lahek. Povezan na zelo tiho delujoč in močan vodoodporen pogonski sistem brez batnega motorja, z začito IPX6. Pilot je vodoodporen in plavajoč na vodi. Je posebej zaščiten pred nenadno izpraznitvijo in pred spominskim učinkom baterije. Mehke smerne tipke na upravljalniku so izvrstno odzivne in zato primerne za upravljanje tudi tistim, ki imajo omejeno moč rok. Profil pilota z barvni gumbi in funkcija zaustavitve v sili omogočajo enostavno in nadzorovano delovanje, ki povečuje neodvisnost uporabnikov, hkrati pa zagotavlja visoko zanesljivost. Kadar je akumulator prazen, se pilot enostavno sprosti iz zadnje strani hrbtnega naslona.

  Več na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 150,00 €
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo