Oglasi - razno

Lahek rolator Tomtar Fakto+, košara, pladenj
 • Lahek rolator Tomtar Fakto+, košara, pladenj
 • Lahek in zložljiv rolator priznanega nemškega proizvajalca Dietz, model Tomtar Fakto+. Je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Namen rolatorja je izboljšati sposobnost hoje uporabniku in s tem povečati njegovo mobilnost. Primeren je za uporabo tako v notranjih bivalnih prostorih kot tudi na zunanjih površinah. Ni priporočljiv za uporabo ljudem z motnjami ravnotežja.

  Konstrukcija rolatorja v mangan kovinsko sivi barvi je postavljena na štiri kolesa (200x50mm) katerih pnevmatike so izdelane iz kakovostnega poliuretana brez zračnice in so odporna proti predrtju. Pnevmatike v temno sivi barvi na katerih je umazanija manj vidna. Prednji kolesi sta vrtljivi okoli svoje osi v polnem 360° krogu, zadnji dve kolesi s fiksno ravno pozicijo.
  Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve polno zaokroženi zavorni ročici. Kadar se zavorni ročici potisneta navzdol se sproži funkcija parkirne zavore, oziroma blokada zadnjih koles. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

  Na notranji strani ob zadnjem desnem kolesu je nameščen pripomoček za nagibanje rolatorja. Ta pripomoček olajša premagovanje robnikov in manjših stopnic. Z nogo se enostavno stopi na pripomoček za nagibanje in sprednji kolesi je zato lažje privzdigniti čez oviro na poti.

  Rolator ima nameščena torej dva po višini nastavljiva in anatomsko oblikovana krmilna ročaja. Takšen ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in zato nudi več zanesljivosti pri hoji.

  Na rolatorju se med obema ročajema nahaja črn prostor za sedenje in počitek. Na vrh sedeža je možno pritrditi prozoren servirni pladenj, ki je priložen.

  Več info na 040/98-88-78
  (možna dostava)
 • 60,00 €
Americka Akita, stenci
 • Americka Akita, stenci
 • Odgajivacnica TOP WINNER PUPPY sa ponosom predstavlja svoje novo leglo. Stenci su izlozbenog karaktera,pod stalnim nadzorom veterinara,vrhunskih karakteristika (gradja,uglovi,dlaka),odlicno negovani i sampionskog porekla. Otac štenaca je internacionalni šampion,dok majka ima nekoliko pobeda na nacionalnim izlozbama. Roditelji imaju uradjene snimke kukova i laktova sa najvisim ocenama HD-A,ED-0,kao i testove ociju. Stenci su procisceni vise puta i primili su prvu vakcinu. Mogucnost transporta bilo gde u svetu.
  Za vise informacija,slika,snimaka poziv,SMS,ili viber,WhatsApp na broj
  +381642094390 Ivan.
  Takodje me mozete kontaktirati putem mejla
  topwinerpuppy6510@gmail.com
  ili preko facebook stranice TOP Winner PUPPY
  kao i facebook stranice Ivan Milicevic
  Instagrama..
  Kraljevo
Invalidski voziček Pyro Light, z dod.zav + blazina
 • Invalidski voziček Pyro Light, z dod.zav + blazina
 • Odlično ohranjen, lahek, napreden in moderen invalidski voziček nemškega proizvajalca Bischoff & Bischoff, model Pyro Light. S konstrukcijo kovinsko modre barve, v kombinaciji z udobno podloženim sedežem širine 43cm v črni barvi. Dodatno je priložena udobna in kakovostna sedežna blazina z mehkim polnilom iz pene, ter s črno prevleko katera je snemljiva na zadrgo.
  Voziček je enostavno in hitro zložljiv, ter takšen primeren za transport ali optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji fotografiji tega oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sitemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
  • z dodatnima zavorama s funkcijo parkirne zavore na ročajih za spremljevalca,
  • z nastavljivim proti prekucnim koleščkom, ki je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta masivna in ergonomsko izdelana,
  • nastavljiva višina krmilnih ročajev za spremljevalca od 91 do 96cm višine, skupaj z višino hrbtnega naslona (40-44cm),
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane proti predrtju - iz kakovostne polne gume brez zračnice,
  • konstrukcija vozička je izdelana iz kombinacije čvrstega jelka in visoko kakovostnega aluminija,
  • kolesa z možnostjo nastavitve dolžine medosne razdalje,
  • sedež z nastavljivo višino od 42 do 54cm višine, ter nastavljivim naklonom in nastavljivo globino sedišča (42-44cm),
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • pod prevleko na zadnji strani hrbtnega naslona se nahaja 6 velcro pasov za nastavitev trdote,
  • celoten sedež je izdelan iz kakovostnega materiala, ki je zračen in ognjevarno zaščiten,
  • velcro zavihek proti prepihu uporabnikovega hrbtišča,
  • večfunkcijska naslona rok sta dvižna in odmična nazaj, za olajšan dostop in transfer iz bočne strani vozička,
  • naslona rok s 7-stopenjsko nastavljivo višino in z možnostjo pregiba, oziroma podaljšanja naslonov,

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 200,00 €
Beli pomeranac mužjak
 • Beli pomeranac mužjak
 • Beli pomeranac mužjak
  Pomeranac Boo. Beli pomeranac mužjak star 3 meseca slobodan za rezervaciju. Fantastično štene minijaturnog rasta, kratke njuškice, fantastične dlake od roditelja sa Tajwana uveženih u našem vlasništvu.
  Ako želite ovog prelepog, čistokrvnog pomeranca iz naše odgajivačnice Stefijano pomeranians kennel pozovite
  +381643388833.
  Zapratite ig @snezanajanev_pomeranac.
  Loznica
Lahek rolator hodulja, Drive Migo 2G
 • Lahek rolator hodulja, Drive Migo 2G
 • Kakovosten in lahek (8,3kg) rolator s čvrsto aluminijasto konstrukcijo v svetlo sivi barvi. Nemškega proizvajalca Drive Medical. Izboljšan model druge generacije Migo 2G, ki je načeloma nekoliko lažji od drugih primerljivih standardnih rolatorjev. Z alu konstrukcijo svetlo sive barve in s prostornim sedežem v črni barvi z integriranim ročajem. Novost tega modela so tudi širša kolesa z zaprtimi platišči, manjša teža pripomočka, večji razpon nastavitve višine krmilnih ročajev, enostavnejše zlaganje, ter hitro snemljivo držalo palice brez uporabe orodja.

  Migo 2G je odlično ohranjen pripomoček za oporo pri hoji starejšim ljudem in vsem ostalim, ki jim ta predstavlja večje breme. Namenjen je za uporabo na zunanjih površinah in v notranjih bivalnih prostorih. Ni priporočljiv za uporabo ljudem z motnjami ravnotežja.
  Rolator ima nameščena dva anatomsko oblikovana krmilna ročaja, ki sta nastavljiva po višini od 80 do 100cm višine. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

  Na krmilnih ročajih sta nameščeni dve zavori, s funkcijo parkirne zavore (blokade koles). Zavorni kabli so lepo speljani ob konstrukciji rolatorja tako, da njegovega uporabnika ne ovirajo pri uporabi tudi v ožjih notranjih prostorih. Na zavornih kablih se nahaja kromiran šesterokotni nastavek, s katerim se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev. Konstrukcija rolatorja je postavljena na štiri velika polna neprebojna PU kolesa z dimenzijo 200x50mm z zaprtimi platišči.

  Na rolatorju je na vrhu med krmilnima ročajema nameščen prostoren črn sedež za sedenje in počitek, z ročajem za lažje prenašanje, ko je rolator zložen. Namen tega ročaja je tudi enostavnejše zlaganje rolatorja, s samo eno roko.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave)
 • 50,00 €
Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Električna negovalna postelja - Domiflex Havanna
 • Odlično ohranjena in kakovostna električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Hermann Bock, model "Domiflex Havanna" v elegantnem dekorju oreha. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča, ter z nameščeno sodobno in varčno 29V nizkonapetostno elektroniko.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe
  orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z veljavno garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 10. fotografiji tega oglasa).

  Negovalni postelji Domiflex Havanna je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z ergonomsko oblikovanim gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z orehovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Limos izdelani v Nemčiji.
  Motorja posamično nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se maksimalno poviša na 81cm višine nad tlemi.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 400,00 €
Invalidski voziček Bischoff & Bischoff
 • Invalidski voziček Bischoff & Bischoff
 • Odlično ohranjen invalidski voziček Bischoff & Bischoff, model S-Eco 300. Svetlo siva konstrukcija v kombinaciji z mehko podloženim sedežem širine 44 cm v črni barvi ustvarja moderen videz. Je enostavno zložljiv, primeren za transport ali optimalno hrambo (prikazano na zadnji 14. fotografiji oglasa).

  Kratek opis:
  • invalidski voziček s sistemom natične osi za hitro demontažo obeh zadnjih pogonskih koles,
  • z nastavljivim proti prekucnim koleščkom, ki je nameščen ob zadnjem levem pogonskem kolesu,
  • krmilna ročaja za spremljevalca sta protizdrsno teksturirana,
  • pnevmatike vseh štirih koles so izdelane iz kvalitetne polne gume (brez zračnice) odporne proti predrtju,
  • konstrukcija je izdelana iz čvrstega jelka,
  • kolesa z možnostjo nastavitve dolžine medosne razdalje,
  • nastavljiva višina sedeža od 46 do 50cm višine + nastavljiv naklon sedeža,
  • sedež in hrbtni naslon sta podložena s penastim vložkom za več udobja med dolgotrajnejšim sedenjem,
  • celoten sedež s prevleko narejeno iz visokokakovostnega materiala, ki je zračna in ognjevarno zaščitena,
  • velcro zavihek proti prepihu uporabnikovega hrbtišča,
  • naslona rok sta dvižna in odmična nazaj, za olajšan dostop in transfer iz bočne strani sedeža,
  • naslona nog odmična navzven in navznoter pod sedež, za neoviran dostop iz prednje strani,
  • naslona nog sta opremljena s protidrsnim trakom,
  • nožnika z brezstopenjsko nastavljivo dolžino
  • na invalidskem vozičku je nameščenih več pasivnih varnostnih odsevnih elementov (kresničk) za večjo vidnost v mraku.

  Invalidski voziček S-Eco 300 ima dve nastavljivi obkolenski ročni zavori. Vse štiri pnevmatike so iz polne gume, odporne na predrtje. Zadnja dva velika kolesa s pogonskim obročem in alu platišči imata pnevmatiki z odličnim profilom, premera 24", za minimalno trenje in manjši napor pri uporabi. Krmilna ročaja za spremljevalca sta protizdrsno teksturirana za dober oprijem.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 150,00 €
Cane Corso Kane Korso štenci PREPORUKA
 • Cane Corso Kane Korso štenci PREPORUKA
 • Na prodaju prelepi štenci KANE KORSO top show kvalitet.
  Potiču od najprestižnijih svetskih pasa, višestruki pobednici, majka uvežena iz USA.
  Oba roditelja zdravi su primerci svoje rase, izuzetnog karaktera i konstitucije.
  U galeriji takođe možete videti i slike roditelja.
  Jedna upečatljiva pasmina koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim svojim izgledom, kretanjem i ponašanjem sigurno je KANE KORSO.

  Za više informacija:
  +381644003872
HHO Sistem za ustedu goriva
 • HHO Sistem za ustedu goriva
 • HHO Sistem za ustedu goriva
  HHO sistem sluzi za proizvodnju praskavog gasa koji u kombinaciji sa smesom goriva i vazduha pomaze vecem stepenu iskoriscenja goriva u motoru. Gorovi sagori u vecem stepenu, sto dovodi do toga da se smanje necistoce u motoru kao sto su cadz i garez i samim tim utice da motor ravnomernije radi i duze da traje. HHO Sistem moze da se koristi na svim motorima bez obzira koje pogonsko gorivo koriste. Ostvaruje ustedu od 20 do 35% u zavisnosti od motora i pogonskog goriva.
  Platne generatora obradjujemo hemijski i mehanicki. Na taj nacin nasi generatori:
  - Rade sa manjim strujama (samim tim se ne greju sto produzava vek trajanja ploca), a proizvode zadovoljavajucu kolicinu plina
  - Proizvodi cist gas bez vodene pare i ima vecu oktansku vrednost
  - Produzava se vek zamene elektrolita (elektrolit ne zuti)
  Elektronika koja upravlja i nadgledava hho generator je napravljena savremenim mikroprocesorom Atmel i kao takva predstavlja jedinstven proizvod na nasem trzistu. Nasa elektronika automatski prikazuje struju na displeju, regulise struju kroz generator tj. bez obzira na koncentraciju elektrolita, napon na akumulatoru, temperature...struja je uvek ista, nadgledava rad celog sistema i u slucaju da sistem ne radi kako treba obavestava vozaca i kao takva je jedinstvena na nasem trzistu.

  Detaljnije na web sajtu: http://hho.srebrnavoda.biz
  Email: sistemhho@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
 Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Zaper Plus – 4 frekvencije
 • Dr Hulda Klark je naucna interesovanja posvetila biofizici i fizologiji celija.
  Proucavala je parazite, bakterije, viruse, gljivice, teske metale, rastvarace i
  radioaktivnost, i kako celije reaguju na ove patogene.Pokazalo se da ciscenje
  organizma pomocu niskofrekventnih struja i biljnih preparata velikom brzinim
  eleminise glavne uzrocnike bolesti.Tako je nastao njen Zapper aparat koji odredjenom
  frekvencijom i naponom izlaznog signala eliminise nepozeljne patogene u telu.

  Zaper Plus sadrzi 4 frekvencije:
  -30KHz radi kao ZaperClasic unistava oko 100 parazita.
  -Frekvenciju za eliminaciju metilja jedan od najgorih uzrocnika mnogih bolesti.
  -1000 Hz otklanja sitne uljeze.
  -15Hz za unistavanje parazita jer niska ucestanost najbolje prodire na mesto gde
  se stavljaju elektrode.


  link: http://zaperplus.srebrnavoda.biz/ZaperPlus.html

  email: pesica1@gmail.com
Električna negovalna postelja - Economic 2
 • Električna negovalna postelja - Economic 2
 • Odlično ohranjena električna bolniška postelja s, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model Economic 2, v dekorju bukovega lesa. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča, ter varčnimi 24V nizkonapetostnimi elektromotorji.
  Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 11. fotografiji oglasa).

  Negovalni postelji Economic 2 je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
  Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

  Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Linak, s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.
  Dva motorja katera sta posamično nameščena v stranicah postelje s kolesi, poskrbita za dvig in spust ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm od nivoja tal.

  Več informacij na 040/98-88-78
  (možnost dostave po dogovoru)
 • 450,00 €
Westi terijer
 • Westi terijer
 • Prodajem preslatke i umiljate kuce Westi terijera!
  Za više informacija pozvati na
  telefon: +381659774400
  Danijela
  Nalazimo se 30km od Beograda.
  Srbija
Patuljasti šnaucer štenci TOP KVALITET
 • Patuljasti šnaucer štenci TOP KVALITET
 • Patuljasti šnaucer Black & Silver štenci na prodaju.
  1. leglo:
  Ostenjeni: 10.06.2023.
  U ponudi 4 decaka i 2 devojcice.

  Majka - KARDIA SKILOS DEMETRA

  2. leglo:
  Ostenjeni: 11.09.2023
  U ponudi 4 devojcice.

  Majka - PALLADIUM PALACE QUAMARI
  nagrade 5 i cacib


  Otac(oba legla) - FILDALE BOMBER

  2 X pBOB, pBIS

  5x BOB, 5x CACIB, 10xCAC, R.BIG, CRUFT's qualification-2019, reserve BEST MALE BULGARIAN SCHNAUZER CLUB-2018, ex 4 sert. ISPU SHOW 2018 (Poland) BEST MALE, CLUB WINNER, ISPU BULGARIAN SCHNAUZER CLUB-2018

  /5/ CACIB

  Štenci u novi dom odlaze kompletno vakcinisani, očišćeni od parazita, sa FCI rodovnikom i pasošem.
  Moguća dostava širom sveta.

  Pozovite nas:
  +381600540570

  Fejsbuk:
  https://www.facebook.com/bojan.dimitrijevic.121
  https://www.facebook.com/KardiaSkilos
Preslatke bebice pudle
 • Preslatke bebice pudle
 • Preslatke bebice pudle spremni za preuzimanje. Pravi poklon za vama voljenu osobu, najbolji prijatelj i veran drug. Pudle su najinteligentnija rasa pasa, koja ima divnu narav, jako su pametne i brzo uce. Nauceni su na pelenicu, odvojeni su od majke, nauceni su da jedu granulice. Uz stene dobijate svu potrebnu dokumentaciju, kao i osnovne stvari za pocetak i sam dolazak vaseg ljubimca u vas dom.
  Cena 600€
  Za sve informacije vam stojim na raspolaganju, budite slobodni da pozovete
  tel/Viber +381/637135821
  Svetlana, Novi Sad
 • 600,00 €
Medenjaci Toy pudlice
 • Medenjaci Toy pudlice
 • Medenjaci Toy pudlice spremni za preuzimanje. Uredno su vakcinisani i ocisceni od parazita. Odvojeni su od majke i nauceni da jedu granulice. Nauceni na pelenicu. Ne linjaju se i nemaju neprijatnih mirisa, savrseni ljubimci koji su jako pametni i privrzeni vlasniku. Uz stene ide kompletna dokumentacija kao i hrana za prelazni period, cinijice za hranu i vodu, pelenice kao i omiljena igrackica kuce. Odgajani su u kucnim uslovima. Moguca je dostava u zemlji i inostranstvu. Oba roditelja su u nasem vlasnistvu pa mozete da dodjete i pogledate kako kuce tako i roditelje. Mozete nas i zapratiti na instagram stranici Honey hopy red stars pudle. Za sve informacije pozovite
  tel/Viber +381/62216269
  Jovana, Novi Sad
Francuski Buldog EXOTIC
 • Francuski Buldog EXOTIC
 • Štenci francuskog buldoga, egzotičnih boja. Vakcinisani.
  Rodjeni 7.8.2023.
  U ponudi 3 ženke i 2 mužijaka.
  Otac Lilac ten.
  Majka tamno tigrasta.

  Info na br: +381642862469 Andja
  Viber, WhatsApp
  Instagram: @una_french_bulldog12
Shiba inu štenci
 • Shiba inu štenci
 • Prodaja Shiba inu štenaca,
  bez papira, vrhunskog porekla,
  oštenjeni 28.10.2023 godine.
  U ponudi 3 mužjaka i 1 ženka. 
  Preuzimanje štenaca moguće od polovine decembra,
  a do tada štenci će biti redovno vakcinisani
  i uredno čišćeni od parazita. 
  Rezervacije u toku. 
  Kontakt
  (Viber, Whatsapp, poziv)
  tel: +381 612598619
  tel: +381 655105522
  Dragoljub,
  Zrenjanin, Srbija
Američki Stafordski Terijer štenci
 • Američki Stafordski Terijer štenci
 • Na prodaju štenci rase Američki Stafordski Terijer-blue line, oštenjeni 11.10.2023.Na raspolaganju su tri ženke i 2 mužjaka. Štenci su uredno vakcinisani i očišćeni od parazita.
  Za više informacija javiti se na
  tel/Viber/ WhatsApp +381612076292
  Dejan, Vršac
Pomeranac, prelepi štenci
 • Pomeranac, prelepi štenci
 • Pomeranac, štenci vrhunskog kvaliteta, u ponudi. Imamo ih u beloj i krem boji. Štenci su vakcinisani i revakcinisani. poseduju pasoš i rodovnik. uz svako štene ide početni paket granula. Štenci su socijalizovani i uzgojeni u kućnim uslovima.
  Cena 600 evra.
  Kontakt:
  +381642955020
  Kisač (Novi Sad)

 • 600,00 €
Bernski Planinski Pas
 • Bernski Planinski Pas
 • Bernski Planinski Pas

  Ove nežne divove karakteriše ljubaznost, inteligencija i lojalnost, što ih čini idealnim izborom za porodice i aktivne pojedince.
  Oni su verni prijatelji koji uživaju u društvu i aktivnostima na otvorenom. Bernski planinski psi će uvijek biti tu da vam pruže beskrajnu ljubav i podršku.

  Štenad - mali paketi radosti
  Naši štenci bernanskih planinskih pasa su plod pažljivog uzgoja i selekcije, što rezultuje njihovim odličnim zdravljem i temperamentom.
  Oni su pored svega i neobično slatki i igrivi. Svi naši štenci su pod punim veterinarskim nadzorom i negom.

  Mlade ženke
  Za one koji žele nastaviti uzgoj bernanskih planinskih pasa, nudimo mlade ženke odličnog pedigrea.

  Kontaktirajte nas
  Ne propustite priliku da upoznate ove čarobne pse i imate jednog od njih. Kontaktirajte nas za više informacija i susret s našim psima.
  +381 69/747-656 Viber Whatsup
Nemački ovčar
 • Nemački ovčar
 • Nemacki ovcari, stenci ocisceni od parazita i vakcinisani.
  Stenci su krupni i od ostrih roditelja.
  Moguca izrada pedigrea i putnih isprava.
  Moguca dostava.
  Tel: +381607263751 (Viber)
Labrador retriver štenci
 • Labrador retriver štenci
 • Labradori važe kao najpopularniji porodični psi zbog svog temperamenta i vesele naravi. Ako želite da se uvjerite u to i dobijete svog najboljeg prijatelja svakako nam se javite. Izuzetno su lijepi, njegovani, od izložbenih roditelja, a do odlaska u novi dom bit će vakcinisani, revakcinisani, očišćeni od parazita, čipirani i uneseni u jedinstveni registar pasa.
  Dakle, na vama je samo da odaberete jednog od njih, pružite mu malo ljubavi a oni će vam višestruko vratiti.
  Cijena 300 eura

  Telefoni za kontakt:
  +38762108444 Ili
  +38762319988
  Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kovrdžavi bišon prelijepi štenci
 • Kovrdžavi bišon prelijepi štenci
 • Kovrdžavi bison prelijepi štenci. Ukoliko želite da jedna od ovih krznenih pahuljica bude dio vaše porodice, javite se.
  Izuzetno su lijepi, njegovani, od izložbenih roditelja kovrdžavog bišona, a do odlaska u novi dom bit će vakcinisani, revakcinisani, očišćeni od parazita, čipirani i uneseni u jedinstveni registar pasa.
  Dakle, na vama je samo da odaberete jednog od njih, pružite mu malo ljubavi a oni će vam višestruko vratiti.
  Cijena 300 eura.

  Telefoni za kontakt:
  +38762108444 Ili
  +38762319988
  Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 • 300,00 €
Labrador retriver
 • Labrador retriver
 • Na prodaju top leglo labrador retrivera.
  Otac štenaca Max (Moqua Well of Bohemia Bras ( odg.lab.Mitrović))
  i majka štenaca Lola Moonlight ((Rocheby Hotmail) odg.lab.Mitrović).
  Oštenjeni 1.10.2023.
  Štenci su poreklom od oba roditelja iz najbolje
  engleske odgajivačnice Rocheby.
  Za sve informacije pozvati na
  telefon: +381 64 1572273 viber / whatsapp
  Sale
  Fb. Odgajivačnica labradora ''Mitrović''
  Odgajivačnica labradora Mitrović
  Dobanovci, Beograd
  Srbija
  https://www.youtube.com/watch?v=M9cq8Qw1dcw
Shiba Inu
 • Shiba Inu
 • Na prodaju štenci rase Shiba Inu,
  izložbenog potencijala,
  sa papirima i urednom dokumentacijom.
  Dva puta vakcinisani i očišćeni od parazita.
  Oštenjeni 02.09.2023.
  Spremni za preuzimanje.
  Cena 250€
  Rezervišite svog ljubimca!
  Otac: Sho, ruski šampion, dobre građe, ocenjen ODLIČNO!
  Majka: Kouta, dobre građe, vrhunskih krvnih linija,
  ocenjena ODLIČNO, više puta nagrađivana!
  Tel +381 692024089
  Petar
  Beograd, Srbija
 • 250,00 €
Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
 • Uredjaj za srebrnu vodu
  Sa ovim uredjajem mozete sami da proizvedete koloidni jonski rastvor srebrne vode. Uredjaj je potpuno automatizovan i mikroprocesorski na bazi savremenih Atmel AVR mikrokontrolera i jedinstven je na nasem trzistu. Ideja je da 1litar vode kosta oko 1euro za razliku od nabavne cene koja je oko 8evra za 0.5litra ( deset puta jeftinije ) tako da se za kratko vreme isplati investicija u njega. Dva uzorka srebrne vode su proverena na prirodno matematickom fakultetu u Nisu katedre za analiticku hemiju najsavremenijom opremom, a dobijeni rezultati pokazuju da je ispitivani uzorak pravi koloidni rastvor. U mogucnosti ste da koristite preporuku koja se nalazi u uputstvu za koriscenje uredjaja sa kojom odmah pri primeni te procedure imate izbor za dobijanje rastvora 5ppm i 10ppm. Ostavljena vam je i mogucnost individualnog izbora recepture.
  Ovakav tip uredjaja vec postoji u svetu, medjutim isti ili slican nije ponudjen na nasem trzistu. Pomenuti uredjaj je cenom prilagodjen nasem trzistu.
  Detaljne informacije o delovanju srebrne vode i o uredjaju potrazite na sajtu:
  www.srebrnavoda.biz
  Posebno se uz uredja nude elektrode od srebra cistoce Ag 999,9 plocice 0,5x8x180 mm.
  Email za kontakt: agvoda@gmail.com
  Tel. +381 64 29 67 008
Štenci nemačkog ovčara
 • Štenci nemačkog ovčara
 • Štenci nemačkog ovčara
  Na prodaju štenci nemačkog ovčara oštenjeni 11.10.2023.
  Ocenjena oba roditelja sa uradjenim snimcima kukova i laktova, majka ima i titulu.
  Primili prvu vakcinu i očišćeni od parazita.
  Za više informacija poslati poruku na Viber ili WhatsApp.
  Kontakt: +38162224140
  Paraćin

 • Stran od 5
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo