Električna negovalna postelja s trapezom - Dali II

490,00 €
Condition
used
Type of offer
for sale
Description
Description
Odlično ohranjena električna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Dali II 24-Volt" v dekorju bukovega lesa. S standardno dimenzijo 200x90cm štiri področno izdelanega letvnega latofleks ležišča.
S sodobnim, varnim in ekonomičnim nizko napetostnim sistemom 24-voltnega SMPS adapterja s stikalnim napajanjem, ter z nizkonapetostnimi elektromotorji.
Negovalno posteljo je zaradi hitro sprostitvenih vijakov možno enostavno razstaviti in prav tako tudi hitro sestaviti, brez kakršnekoli uporabe orodja. Primerna je za prevoz z večino osebnih vozil. Priložena so navodila, račun z garancijo, ter transportni regal za olajšano transportiranje in za optimalno hrambo ob neuporabi (prikazano na zadnji 13. fotografiji oglasa).

Negovalni postelji Dali II 24-Volt je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru.
Za varnost pred padcem iz postelje poskrbita dve dvodelni neprekinjeni premični varnostni ograji z gumbom za sprostitev zaklepa. Ograji sta izdelani iz masivnega borovega lesa z bukovim furnirjem. V sami tirnici nosilcev so nameščeni drsniki, ki skrbijo za gladko spuščanje in dviganje ograj. Postelja je predvidena za uporabo v bolnišnicah, v negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Za vse električne funkcije premikov štiri področnega ležišča in nastavitve višine ležišča postelje skrbijo štirje sodobni nizkonapetostni, kvalitetni in sinhrono delujoči elektromotorji Linak, s centralno nadzorno enoto. Elektromotorji Linak se v svetovnem merilu uvrščajo v sam vrh kakovosti tovrstnih izdelkov.

Več na 040/98-88-78
(možnost dostave)
Location
Country
Slovenia
Region
Podravska
Municipality / City
Šentilj v Slovenskih goricah
Contact data for this ad
Contact
Rok
Phone
040/98-88-78
Friend Name *
Friend E-mail *
Your Name
Your E-mail
Message
Security Code *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
There are no bids currently
Listings to be compared
No listings have been added to compare list yet.
Enter your report
Message *
Log in
Username
Password
Forgot password? Remind me