Visoka artritis rolator hodulja - Invacare Alpha

150,00 €
Condition
used
Type of offer
for sale
Description
Description
Odlično ohranjena, napredna in zložljiva, specijalna visoka terapevtska štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik. Z mehko oblazinjeno podporo rok in mehko obloženima krmilnima ročajema z nameščenima zavorama. Zavori imata tudi funkcijo parkirne zavore.
Rolator priznanega švedskega proizvajalca Invacare - model “Dolomite Alpha Basic”. Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je močna in stabilna, narejena iz čvrstih varjenih jeklenih cevi v temno modri barvi.

Pripomoček za hojo je zaradi majhnega obračalnega kroga predvsem namenjen za terapevtsko uporabo v notranjih bivalnih prostorih. Zaradi večjih koles, ter z nameščenim zavornim sistemom pa je primeren za sprehajanje tudi na balkonih, terasah, ali na drugih urejenih površinah.

Hodulja Dolomite Alpha Basic je s svojima izredno dobro nastavljivima krmilnima ročajema posebej zasnovana za uporabnike z zmanjšano telesno močjo, zlasti pa za uporabnike obolele za artritisom. Primerna je tudi za vse tiste, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji zaradi pojava revmatizma, možganske kapi, ali drugih podobnih rehabilitacijskih potreb katere vsebujejo zahteve po dodatni opori.
Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njegova oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

Krmilna ročaja z zavorama nudita različne nastavitve, naklona, širine in globine njune pozicije katere so potrebne za zagotavljanje najbolj primernega položaja glede na uporabnikovo hojo. Krmilna ročaja je možno individualno nastaviti v več različnih smeri, ter optimalno prilagoditi želenemu slogu hoje.

Ob lahkotnem stisku zavornih ročic ti sprožita zavore na oba zadnja kolesa. Kadar se zavorni ročici potisne v nasprotno smer (naprej) pa sproži funkcijo parkirne zavore (zaklep obeh koles).

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)
Location
Country
Slovenia
Region
Podravska
Municipality / City
Šentilj v Slovenskih goricah
Contact data for this ad
Contact
Rok
Phone
040/98-88-78
Friend Name *
Friend E-mail *
Your Name
Your E-mail
Message
Security Code *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
There are no bids currently
Listings to be compared
No listings have been added to compare list yet.
Enter your report
Message *
Log in
Username
Password
Forgot password? Remind me