Stavbno zemljišče

95.800,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
3596 m²
Dodatne informacije
Opis
Večje zemljišče v naselju Slivnica pri Mariboru – primerno za investicijo ali zasebno gradnjo - EKSKLUZIVNO prodamo!Zemljišče v skupni izmeri 3.596m2 je v celoti ravno in se nahaja v predelu naselja zasebnih hiš - Sušilniška ulica.Zemljišče je v celoti ograjeno je v bližini AC povezave in je na eni strani urejena zvočna oz. protihrupna ograja ki meji na pas ob avtocesti proti osrednji Sloveniji.

Zemljišče je dostopni iz ulične asfaltne ceste in dela občinskega zemljišča kjer je postavljena prečerpalna postaja za potrebe čiščenja vodotoka. Pred predvideno pozidavo se potencialni kupec dogovarja z občino o predvidenih posegih na področju postaje in vodotoka.Komunalnih priključkov (elektrika, voda, kanalizacija) na zemljišču ni, so pa v bližini.V urejenem kraju Slivnica pri Mariboru je vsa pomembna infrastruktura; osnovna šola, otroški vrtec, trgovine.Priključek na avtocestno povezavo je v neposredni bližini, do centra mesta Maribor je le 9km.

NAMIG POSREDNIKA: Priporočamo za individualno gradnjo na večjem zemljišču ali za investicijo in gradnjo za trg.Referenčna številka
005708
Lokacija
Država
Slovenija
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Mojca Zadravec
Telefon
040/66 80 66
E-mail
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo