Samostojna hiša, Šentilj v Slovenskih goricah

107.500,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip hiše
Samostojna hiša
Površina
71.2 m²
Velikost zemljišča
23214 m²
Novogradnja
Ne
Letnik
1969
Prenovljeno
2002
Energetski razred
F
Lastnosti nepremičnine
Lastnosti
 • atrij
 • terasa
 • balkon
 • loggia
 • klimatska naprava
 • shramba
 • klet
 • domofon
 • dvigalo
 • garaža
 • parkirni prostor
 • vpis v ZK
Dodatne informacije
Opis
Samostojna hiša – Zgornje Gradišče, Šentilj – PRODAMO!

Samostojno hišo neto tlorisne površine 71,20 m2 v kraju Zgornje Gradišče, 8 kilometrov oddaljeno od Šentilja, ekskluzivno prodamo.

Hiša je bila zgrajena leta 1969. Etažnost hiše je K+P+M, zraven hiše pa je še manjši zidan objekt, v katerem je trenutno drvarnica in prostor za skladiščenje – 12m2. Na pripadajočem zemljišču se nahaja tudi urejen vrt in lastna greznica.

Zraven parcel, kjer se nahaja hiša, se prodajajo še parcele prek ceste, kjer je majhen potok in drevje – gozdna zemljišča. Skupno se prodajajo 4 parcele v skupni izmeri 23.214 m2.

Direkten dostop do hiše z avtomobilom trenutno ni možen, se pa preko travnika (ki pripada hiši) ob cesti nahaja parkirišče. Dostop je možno urediti, saj se na obeh straneh parcele nahaja javna cesta. Parkirišče + dostop se lahko dogradi na spodnji ali zgornji strani hiše.

Hišo sestavljajo klet, pritličje in mansarda. V pritličju se nahaja manjša predsoba z izhodom v sobo z kurilno pečjo. Pot nadaljujemo po dolgem hodniku, kjer na desni strani vstopimo v jedilnico in kuhinjo. Kuhinja je urejena in zelo dobro ohranjena. Skozi kuhinjo vstopimo v svetel in urejen spalni prostor. Na koncu hodnika se nahaja lepo vzdrževan in opremljen dnevni prostor na levi strani hodnika pa utility za skladiščenje in urejena kopalnica. Nepremičnina se prodaja v celoti opremljena.

Hiša je klasične gradnje, strop je lesen, prav tako okna in zunanja ter notranja vrata. Streha je opečna, fasada je klasična in je bila obnovljena leta 2002, kot tudi kopalnica. Vse inštalacije so prvotne. Talne obloge so kombinacija laminata, keramike in linoleja.

Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo – les. Voda se ogreva z električnim bojlerjem in je urejena prek mestnega vodovoda. Hiša ima elektriko, internet in možnost priklopa optike.

Postavljena je na lepi, sončni parceli deloma pod naklonom, v naselju individualnih hiš.

Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bližnjem kraju Šentilj. Vpisana je v zemljiško knjigo in vseljiva takoj.

NAMIG POSREDNIKA: Nepremičnina je bila kvalitetno grajena, vendar je že dalj časa prazna in zato potrebna ovežitve. Z določenim vložkom, bi bila hiša udoben dom za manjšo družino ali par.

Referenčna številka
005648
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo