AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Ruše

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
1985 m²
Dodatne informacije
Opis
Zemljišče v neposredni bližini Ruš, delno stavbno in delno kmetijsko s priključkom vode in elektrike - v skupni izmeri 1.985m2 - PRODAMO!Zemljišče v skupni izmeri 1.985m2 je ravno in ima neposredno dostop (rahel naklon) do regionalne ceste Maribor - Ruše.Do centa Ruš je le slab kilometer. Zemljišče je že delno komunalno opremljeno; na parceli je že prikluček na javno vodovodno in elektro omrežje.

Del skupne površine v izmeri 990m2 je stavbno zemljišče, ostalo (995m2) je kmetijsko zemljišče.Na parceli je manjši leseni objekt namenjen spravilu orodja.Usmerjenost celotne površine je jug - sever.

Vsa pomembna infrastruktura; šole, otroški vrtec trgovine, zdravstveni dom in športno rekreativni objekti so Rušah. Avtobusna postaja je v neposredni bližini.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen in je mogoč takojšenj prevzem.NAMIG POSREDNIKA; Lepo ravno zemljišče na obrobju naselja Ruše.

Referenčna številka
005700
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Ruše
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Mojca Zadravec
Telefon
040/66 80 66
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free