AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Kamnica

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
1505 m²
Dodatne informacije
Opis
Stavbno zemljišče na atraktnivni lokaciji v neposredni bližini mesta Maribor - Kamnica-Rošpoh, EKSKLUZIVNO prodamo!Zemljišče se nahaja na izredno mirni in sončni lokaciji v manjšem naselju individualnih hiš - Rošpoh. Lokacijsko je na polovici poti med Kamnico in Mariborom. Dostop je urejen po asfaltirani cesti.Parcela je ograjena in ima južno lego s pogledom proti Pohorju in konjeniškem stadionu. Prvi del zemljišča, ki je ob cesti je raven, ostalo je vse pod naklonom. Ravnega dela je cca. 700m2 (vključena dovozna pot). V naravi predstavlja travnato površino in sadno drevje. Na spodnjem delu stoji tudi večja gradbena baraka, ki se lahko uporabi za shranitev orodja in podobno. Na vrhu parcele, kjer je lep razgled na okolico se nahaja vinograd (cca. 130 trsov) z odlično trto - rumeni muškat.PREDNOSTI NEPEMIČNINE- neposredna bližina mesta Maribor (5 min s kolesom),- mirna in sončna lokacija,- komunalni vodi v bližini,- asfaltiran dostop,- mestno avtobustno postajališče v neposredni bližini,- urejena ostala infrastruktura (trgovina, lekarna, vrtec, osnovna šola....),- z vrha parcele je lep razgled na Pohorje, Pekrsko gorco in konjeniški stadion (hipodrom),- dobro bivalno okolje.Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in je prosta bremen.NAMIG POSREDNIKA: Če iščete mirno lokacijo s hitrim dostopom do mesta predlagam ogled zemljišča in morebitni nakup.

Referenčna številka
005688
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Kamnica
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free