AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Zgornja Korena

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
1228 m²
Dodatne informacije
Opis
Delno stavbno in delno kmetijsko zemljišče na mirni lokaciji področje Zimica PRODAMO!Zemljišče v skupni izmeri 1.228m2 ima lego zahod-sever in je manjši del poraščeno z gozdom.Zemljišče je dostopno po podeželski asfaltni-občinski cesti in zadnjih cca 150m po utrjeni makadamski poti.Celotna parcela leži na mirni in zatišni legi ob manjšem gozdru v okolici je nekaj vikendov in manjših hiš.

Zemljišče je pod plagim naklonom proti severo-zahodu kamor je pogled le na zelene obdelovalne površine.Parcela ima pripeljan vod elektro napeljave (priključka oz. elektro omarice še ni) ter na sosednjem zemljišču že predviden števec za javni vodovod.Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen ter jo je mogoče prevzeti takoj.PREDNOSTI:- izjemno mirna in zastišna lega za vse ljubitelje narave;

- primerno za gradnjo bivalnega vikenda in hiške;- v naselju cca 4 km oddaljenem urejenem naselju Duplek je vsa pomembna infrastruktura; osnovna šola, vrtec, trgovine...

NAMIG POSREDNIKA: Priporočamo vsem ki iščete mirno - zeleno okolje na obrobju gozda in odmakneno od strnjenih naselji.







Referenčna številka
005523
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Zgornja Korena
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Mojca Zadravec
Telefon
040/66 80 66
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free