AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
2808 m²
Lastnosti nepremičnine
Priključki
  • elektrika
  • vodovod
  • kanalizacija
  • plin
  • kabelska TV
  • kabelski internet
  • širokopasovni internet
  • IPTV
  • telefon
Dodatne informacije
Opis
Veliko stavbno zemljišče na atraktivni lokaciji v Hočah - Spodnje Hoče primerno za stanovanjsko gradnjo, EKSKLUZIVNO prodamo!Na dobri lokaciji v katastrski občini Spodnje Hoče prodajamo večje stavbno zemljišče, ki ima 2.808 m2. Po namenski rabi je zemljišče opredeljeno kot stavbno zemljišče, podrobnejša namenska raba - Območje stanovanj - SKs - podeželska stanovanjska območja.Oblika parcela je pravokotna, je bolj podolgovate oblike in v celoti ravna.Dostop do nje je urejen po asfaltirani občinski cesti. V neposredni bližini so urejeni vsi komunalni vodi.Po lokacijski informaciji za gradnjo objektov je za zemljišče predvidena stanovanjska gradnja z osnovnim tipom zazidave - eno ali dvostanovanjske prostostoječe stavbe manjšega merila. Prav tako so dopustne tudi druge gradnje, več informaciji pa iz lokacijske informacije, ki je na voljo v pisarni.PREDNOSTI NEPREMIČNINE- v celoti ravna lega,- v naselju hiš- hiter dostop do avtoceste- komunalni vodi v neposredni bližini- različne možnost gradnje- dobra priložnost kot investicija za več stanovanjsko gradnjoNepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. NAMIG POSREDNIKA: Poleg dobre lokacije je nepremičnina primerna tudi kot investicija za več stanovanjsko gradnjo. Priporočam ogled in morebitni nakup.

Referenčna številka
005477
Lokacija
Država
Slovenija
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free