AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Sv. Jurij ob Ščavnici

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
5267 m²
Dodatne informacije
Opis
Stavbno zemljišče na izredno mirni, sončni lokaciji s pogledom na okolico - Dragotinci - Sv. Jurij ob Ščavnici - EKSKLUZIVNO prodamo!Zemljišče se nahaja na podeželju, odmaknjeno od mestnega vrveža in sicer 3 km iz Sv. Jurija ob Ščavnici. Dostop je urejen po občinski asfaltirani cesti. Priključek na avtocesto je oddaljen cca. 5 km. Samo zemljišče je pod rahlim naklonom.Po podatkih GURS-a zemljišče meri 5.267m2 (tloris si lahko ogledete med priloženimi fotografijami), od tega je 948 m2 stavbnega zemljišča - površne razpršene poselitve.V neposredni bližini se nahajajo vodi za elektriko in vodovod. Vsa potrebna infrastruktura pa se nahaja v Sv. Juriju ob Ščavnici.Zraven te parcele se prodaja še tudi njiva v izmeri 1057m2 (kmetijsko zemljišče v celoti), ki ima dostop iz občinske ceste in je že zajeta v ceni.

Nepremičnini sta vpisani v Zemljiško knjigo in prosti bremen!

NAMIG POSREDNIKA: Lepa, sončna parcela v mirnem okolju, v objemu narave in odmaknjena od mestnega vrveža. Priporočam ogled in morebitni nakup.

Referenčna številka
005237
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Sv. Jurij ob Ščavnici
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free