AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Pesnica pri Mariboru

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
860 m²
Dodatne informacije
Opis
Stavbno zemljišče na mirni lokaciji, Pekel pri Mariboru, prodamo!Na mirni in lepi lokaciji, le streljaj od Maribora, prodamo zazidljivo zemljišče v izmeri 860 m2. Lokacija je več kot odlična, v bližini mesta, avtoceste, vendar dovolj odmaknjena, da občutimo naravo in uživamo v njenih danostih. Do zemljišča vodi asfaltna občinska cesta, le zadnjih nekaj metrov je makadam. Parcela je vogalna. V okolici je nekaj stanovanjskih hiš, vikendov, na sosednji parceli pa je novogradnja. Teren je pod naklonom, za gradnjo je potreben izkop, lega je južna. Zemljišče je dovolj veliko za postavitev družinske hiše. Primerno je tudi za postavitev vikend hiše, v tem primeru je dovolj zemljišča tudi za ureditev sadovnjaka, majhnega vinograda, vrta.....Komunalni priključki so v bližini, vodno zajetje je oddaljeno 20 m, električni vodi potekajo ob parceli, za komunalne odplake je potrebna greznica oz. čistilna naprava.Nepremičnina je prosta vseh bremen, prevzem je možen takoj. Kupec ne nosi dodatnih stroškov za storitve nepremičninske agencije. Cena ni zadnja, glede le-te je možen še dogovor.

Referenčna številka
005167
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Pesnica pri Mariboru
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Barbara Fašnik
Telefon
040/22 33 13

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free