AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Spodnji Duplek

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
539 m²
Dodatne informacije
Opis
Stavbno zemljišče na sonči lokaciji v mirnem in urejenem naselju samostojnih hiš v Zg. Dupleku – EKSKLUZIVNO PRODAMO.Zemljišče v skupni velikosti 539m2 se nahaja v lepem in mirnem naselju, odmaknjenem od mestnega vrveža. Infrastruktura v okolici (trgovine, bencinska črpalka in ostala infrastruktura…), je oddaljena le cca 3min vožnje, kakor tudi cca dobrih 5 minut do avtocestnega priključka na avtocesto in 15 minut do nakupovalnega središča Europark.Zemljišče je v celoti ravno, delno ograjeno, ter lepe oblike. Zemljišče nima urejenih komunalnih priključkov. Ob parceli oz. ob cestišču pa teče optični kabel, vodovod in elektrika.Dostop urejen po javni asfaltirani cesti.Nepremičnina je vpisana v ZK, urejeno lastništvo, brez bremen!NAMIG POSREDNIKA: Sončna lega parcele za ugodno ceno!Referenčna številka
005139
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Spodnji Duplek
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Karmen Truntič
Telefon
040/67 66 65

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free