AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Stavbno zemljišče, Zgornja Kungota

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
7648 m²
Dodatne informacije
Opis
Stavno zemljišče na mirni lokaciji v bližini Zgornje Kungote - Slatinski dol, v manjšem naselju samostojnih hiš - EKSKLUZINO PRODAMO!Zemljišče v obsegu 7.648m2 se nahaja cca. 2km iz Zg. Kungote. Od celote predstavlja 428 m2 stavbnega zemljišč, ostalo je kmetijsko zemljišče.Po lokacijski informaciji za gradnjo objektov spada del zemljišča v območje stavbnih zemljišč - površine podeželskega naselja, ostalo so najboljša kmetijska zemljišča.Dostop je omogočen po asfaltirani javni cesti. Vodovodni vod poteka čisto ob parceli, električni vodi so v bližini. Večji del zemljišča predstavlja travnato površino, nekaj malega je gozda.

Vsa potrebna infrastruktura kot je trgovina, šola, vrtec, zdravnik in ostalo se nahajajo cca. 2 km oddaljeni Zgornji Kungoti. Avtobusno postajališče je v bližini.Del parcele je pod rahlim naklonom.Nepremičnina je vpisana v ZK, urejeno lastništvo!NAMIG POSREDNIKA: Mirna lokacija v naravi, oddaljena od mestnega vrveža, primerno za gradnjo hiške za družino ali kot investicijo! PRIPOROČAMO ogled in morebiten nakup.

Referenčna številka
005040
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Zgornja Kungota
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free