AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Visoka artritis rolator hodulja - enoročni zav.sis

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena, lahka (12kg) visoka štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik, z mehko oblazinjenima in nastavljivima podpornikoma za podlaket, ter s centralnim enoročnim zavornim sistemom. S čvrsto aluminijasto konstrukcijo v črno-srebrni barvni kombinaciji. Priznanega ameriškega proizvajalca Invacare, model "Arthritis Banjo". Zaradi majhnega obračalnega kroga je namenjena za terapevtsko uporabo v notranjih prostorih. Zaradi velikih koles izdelanih iz polne gume in nameščenim zavornim sistemom pa je primerna za uporabo tudi zunaj na prostem.

Visok rolator je posebno zasnovan za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava revmatizma, artritisa ali možganske kapi in podobno. Je posebna hodulja, ki svojemu uporabniku omogoča, da se lahko z rokami preko podpornikov za podlaket opre s svojo težo na njo, ter oprime krmilnih ročajev. Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev podpornikov za podlaket pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

Nad svojo nosilno konstrukcijo ima nameščena dva edinstvena, udobno oblazinjena podpornika za podlaket, ki sta skupaj s krmilnima ročajema brezstopenjsko nastavljiva po višini od 90 do 120cm. Za pritrditev na točno določeno višino, se s posamičnima vijakoma čvrsto privijeta. Vijaka se nahajata pod vsakim nosilnim drogom.
Oba krmilna ročaja pa sta brezstopenjsko nastavljiva še po dolžini in imata možnost nastavitve od 10 do 30cm odmika vsakega ročaja od oblazinjene podpore za podlaket. Hodulja svojemu uporabniku omogoča, da se s svojima rokama na mehko oblazinjeni podpori za podlaket opre s težo svojega trupa, ter se oprime krmilnih ročajev na prednji strani. Krmilna ročaja hodulje črne barve sta proti zdrsno narebrana in nameščena tik pred podporo za podlaket roke.

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/988-878

Informacija o uporabniku

Rok Pirc
Posameznik since 27.03.2012
Osebni podatki
Mobilni telefon
Naslov
Pot na Novine 2
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Expand Map