AdOmnia - oglasi za vse in vsakogar

Samostojna hiša, Kamnica

Podrobnosti oglasa

Osnovni podatki
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip hiše
Samostojna hiša
Površina
150.5 m²
Velikost zemljišča
16233 m²
Novogradnja
Ne
Letnik
1860
Prenovljeno
2003
Energetski razred
iz
Lastnosti nepremičnine
Okolica
  • mestni promet
  • avtobusna postaja
  • železniška postaja
  • pošta
  • banka
  • vrtec
  • osnovna šola
  • trgovina
  • zdravstveni dom
Dodatne informacije
Opis
Starejša hiša z veliko parcele, na sončni lokaciji v neposredni bližini centra Kamnice - ekskluzivno PRODAMO!Stanovanjska hiša se nahaja na mirni lokaciji v neposredni bližini centra Kamnice, ki je oddaljena od mesta Maribor le 3km. Zemljišče, kjer stoji hiša je večji del raven oz. je pod rahlim naklonom in meri 1482m2 ter je delno ograjeno. Ostala parcela predstavlja nekaj travnatih in večji del gozdnatih površin v skupni izmeri 14.751m2 Dostop je urejen po asfaltirani lokalni cesti.Stanovanjska hiša je starejše gradnje (l.1860) in je bila skozi leta obnovljena. V l.1977 je bila zamenjana streha in fasada. V l. 2003 so bila zamenjana okna (PVC) in obnovljena je bila kopalnica in sanitarije. Po podatkih GURS-a meri objekt 150,5m2 skupne površine in obsega.Klet obsega 2 prostora v skupni izmeri 39,9m2. Vhod v prostora je iz zunanje strani.Pritličje obsega teraso, vhod-predsobo, kopalnico, sanitarije, jedilnico, kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, shrambo in sobo. Iz manjšega hodnika je dostop do mansarde, ki je neobdelana in se jo lahko preuredi v bivalni prostor.Po tleh so tlaki različnih materialov kot so laminat, keramične ploščice... Okna so PVC in lesena. Urejeni so priključki za elektriko, vodovod in telekomunikacije. Fekalije so speljane v greznico. Ogrevanje je urejeno na plinsko etažno centralno peč.Vsa potrebna infrastruktura kot je trgovina, pošta, šola, mestno avtobusno postajališče in ostalo je v neposredni bližini.Okolica objekta je urejena, za hišo se nahaja zelenjavni vrt. Nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in prosta bremen.NAMIG POSREDNIKA: Izredno lepa lokacija v Kamnici, mirna, sončna lega z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini. Priporočamo ogled in morebitni nakup.Referenčna številka
004624
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Kamnica
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail

Informacija o uporabniku

Slika / logotip uporabnika
Branko Potočnik
Podjetje, samostojni podjetnik since 17.10.2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Osebni podatki
Naziv podjetja
INSA d.o.o.
Spletna stran
Naslov
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
Mesto
Maribor
Država
Slovenija
Dejavnost
Nepremičnine, menjalnica, tax free
Expand Map