Visoka artritis rolator hodulja, z multi ročajema

290,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena, napredna in zložljiva, specijalna visoka terapevtska štiri kolesna rolator hodulja - sprehajalnik.
Z mehko oblazinjeno podporo rok in multifunkcijskima krmilno-zavornima ročajema katera sta primerna za uporabnike z zmanjšano ali omejeno telesno močjo.
Rolator priznanega švedskega proizvajalca Invacare - napreden model “Dolomite Alpha Advanced”. Celotna konstrukcija pripomočka za hojo je močna in stabilna, narejena iz čvrstih varjenih jeklenih cevi v temno modri barvi.

Pripomoček za hojo je zaradi majhnega obračalnega kroga predvsem namenjen za terapevtsko uporabo v notranjih bivalnih prostorih. Zaradi večjih koles z visokim trenjem, ter z nameščenim zavornim sistemom pa je primeren za sprehajanje tudi na balkonih, terasah, ali na drugih urejenih površinah.

Hodulja Dolomite Alpha Advanced je s svojima neskončno nastavljivima krmilno-zavornima ročajema posebej zasnovana za uporabnike z zmanjšano telesno močjo, zlasti pa za uporabnike obolele za artritisom. Primerna je tudi za vse tiste, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji zaradi pojava revmatizma, možganske kapi, ali drugih podobnih rehabilitacijskih potreb katere vsebujejo visoke zahteve po dodatni opori.
Čvrsta konstrukcija okvirja poskrbi za maksimalno visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njegova oblika z različnimi možnostmi nastavitev pa vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

Posebna krmilno-zavorna ročaja nudita najrazličnejše nastavitve višine, naklona, širine in globine njune pozicije katere so potrebne za zagotavljanje najbolj primernega položaja glede na uporabnikovo hojo.
Krmilno-zavorna ročaja je zahvaljujoč krogličnima zgloboma možno individualno nastaviti v vse smeri, ter optimalno prilagoditi želenemu slogu hoje. Zaviranje koles se aktivira s potiskanjem ali vlečenjem ročajev, odvisno od pozicijske nastavitve posameznega krogličnega zgloba.

Več na 040/98-88-78
(možnost dostave)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo