Lahka visoka artritis rolator hodulja – Tiger

160,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjena, elegantna in lahka (9,6kg) visoka štiri kolesna rolator hodulja – sprehajalnik. Z dvema zavorama in z nastavljivima mehko obloženima podpornikoma za podlaket, ter z naslonom za hrbet. Visokokakovosten produkt izdelan na Danskem, proizvajalca Mobilex, model "Tiger". Namenjena je za uporabo in za pomoč pri hoji vsem ljudem z artritisom in z omejeno močjo ter gibljivostjo dlani, rok in zapestja.

Nosilna konstrukcija, ki se enostavno zloži za shranjevanje in prenašanje, je narejena iz praškasto lakiranega aluminija. Takšna izdelava poskrbi za nizko težo in izredno stabilnost pripomočka pri uporabi. Zaradi majhnega obračalnega kroga je rolator Tiger namenjen za uporabo v notranjih prostorih. Za varen počitek med sprehodom pa poskrbita prostoren sedež in hrbtni naslon.

Moderna visoka artritis rolator hodulja Mobilex Tiger je posebno zasnovana za uporabnike, ki se morajo spopadati z dodatno zapletenostjo pri hoji, zaradi pojava revmatizma, artritisa ali možganske kapi in podobno. Je posebna hodulja, ki svojemu uporabniku omogoča, da se lahko z rokami preko mehko obloženih podpornikov za podlaket opre s svojo težo na njo, ter oprime krmilnih ročajev. Čvrsta aluminijasta konstrukcija okvirja poskrbi za visoko stabilnost pri uporabi in varnost pred prevrnitvijo. Njena oblika z različnimi možnostmi nastavitev podpornikov za podlaket (po globini, naklonu in po višini) vzpodbuja pravilno držo, ter optimalno ravnovesje uporabnikovega telesa med hojo.

Nad svojo nosilno konstrukcijo ima nameščena dva mehko obložena podpornika za podlaket, ki sta skupaj s krmilnima ročajema 10-stopenjsko nastavljiva od 95 do 120cm višine nad nivojem tal. Za pritrditev na točno določeno višino, se s posamičnima vijakoma čvrsto privijeta. Vijaka se nahajata pod vsakim nosilnim drogom.
Krmilna ročaja sta izdelana nedrseče in sta ergonomsko oblikovana.

Več informacij na 040/98-88-78
(možnost dostave po dogovoru)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo