Lahek rolator hodulja - Dolomite Legacy 600

80,00 €
Stanje
rabljeno
Vrsta ponudbe
naprodaj
Opis
Opis
Odlično ohranjen, lahek (7,6kg) in zložljiv rolator priznanega švedskega proizvajalca Invacare, model Dolomite Legacy 600. Izdelan je iz čvrstega jekla v modri barvi in je namenjen za oporo pri hoji starejšim ljudem ter vsem ostalim, ki jim ta predstavlja breme. Primeren je za uporabo na zunanjih površinah kot tudi v notranjih bivalnih prostorih.
Zaradi njegove konstrukcijske arhitekture, katera je nekoliko drugačna od standardnih rolatorjev, model Dolomite Legacy 600 svojemu uporabniku omogoča več prostora za njegove noge. S pomočjo funkcije preklopnega sedeža pa pripomore pri povečanem vidnem polju, oziroma pri izboljšanem vizualnem nadzoru nog med hojo.

Konstrukcija rolatorja je postavljena na štiri velika (200x30mm) polna kolesa izdelana iz trpežne poliuretanske gume. Na krmilnih ročajih ima rolator nameščeni dve zavori z zaokroženim koncem, s funkcijo parkirne zavore (blokada koles). Zavorna obloga na kolesih je narejena iz čvrste zlitine. Na vsakem koncu posamičnega zavornega kabla pa se nahajata kromirana šesterokotna regulacijska nastavka, s katerima se regulira moč prijema zavor glede na nastavitev višine krmilnih ročajev.

Rolator Dolomite Legacy 600 ima nameščena torej dva po višini nastavljiva (od 76cm do 85cm višine), ter anatomsko oblikovana in proti drsno izdelana krmilna ročaja. Anatomski ročaj pripomore k enakomernejši porazdelitvi uporabnikove telesne teže, ter pri razbremenitvi točk pritiska na dlan in komolec. Ročaj nudi dober oprijem in je zasnovan tako, da se odlično prilega v dlan. Izboljša stabilnost in daje več ravnotežja pri hoji.

Na rolatorju se med obema krmilnima ročajema z zavorama nahaja prostoren preklopni sedež za počitek, z ročajem za lažje zlaganje in prenašanje. Preklopni sedež se po potrebi dvigne in odmakne naprej, ter tako omogoča svojemu uporabniku še več prostora za korakanje in nemoten vizualni nadzor gibanja nog. Na sedež je možno pritrditi priložen velik servirni pladenj.

Več na 040/98-88-78
(možna dostava)
Lokacija
Država
Slovenija
Regija
Podravska regija
Občina / Mesto / Kraj
Šentilj v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Rok
Telefon
040/98-88-78
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo