Stavbno zemljišče, Fram

25.500,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
945 m²
Dodatne informacije
Opis
Stavbno zemljišče na izjemni razgledni in sončni legi Ranče nad Framom - EKSKLUZIVNO prodamo!Sončno in razgledno zemljišče se nahaja le slaba 2 km od centra naselja Fram kjer je vsa potrebna infrastruktura. Dostop do zemljišča je urejen po asfaltirani občinski cesti.

Zemljišče je pod naklonom v smeri vzhod-jug-zahod in je zaradi osončenja idealno za sodobno gradnjo energetsko varčne hiše.

Parcela leži v naselju pretežno novejših stanovanjskih hiš. V bližini okolici so naravne zelene površine in gozd.Velikost parcele je 945m2, na samem zemljišču je vodovodni priključek v neposredni bližini pa se nahaja elektrika (priključka na parceli ni). Predvidena je tudi izgradnja javnega kanalizacijskega omrežja.Celotno zemljišče je travnata površina ki je redno košena in očiščena – brez grmičevja ali drevja.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen in jo je mogoče prevzeti takoj.PREDNOSTI ZEMLJIŠČA- izredno sončna in razgledna lega- urejen dostop – asfalt,- bližina mesta Maribor in AC povezav- bližina naselja Fram; šola, vrtec…NAMIG POSREDNIKA: Želite zgraditi hišo na sončni, razgledni legi in iščete mirno naravno ter zdravo okolje nedaleč od urejenega kraja, urbanih središč in bližnjih infrastrukturnih povezav. Priporočam ogled in morebitni nakup.Referenčna številka
005323
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Fram
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Mojca Zadravec
Telefon
040/66 80 66
E-mail
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo