Stavbno zemljišče, Bistrica ob Dravi

78.120,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip zemljišča
Stavbno zemljišče
Velikost zemljišča
840 m²
Lastnosti nepremičnine
Priključki
  • elektrika
  • vodovod
  • kanalizacija
  • plin
  • kabelska TV
  • kabelski internet
  • širokopasovni internet
  • IPTV
  • telefon
Dodatne informacije
Opis
Stavbno zemljišče primerno za individualno gradnjo, na mirni in sončni lokaciji - Bistrica ob Davi - EKSKLUZIVNO prodamo!Zemljišče je velikosti 840 m2 in je po lokacijski informaciji z dne 6.1.2023 opredeljeno kot območje stavbnih zemljišč: površine podeželskega naselja.Nahaja se v naselju individualnih hiš na izredno sončni, mirni lokaciji in je od centra Bistrice ob Dravi oddaljeno 5 min hoje. Do priključka na regionalno cesto, ki povezuje Ruše in Maribor je oddaljena cca. 200 m.Usmerjenost parcele je J/S in je v celoti ravno. Sedaj v naravi predstavlja urejeno travnato površino.Neposreden dostop je omogočen po občinski asfaltirani cesti. Komunalni vodi kot so vodovod, kanalizacija in elektrika so ob parceli. Omogočen bo tudi še drug dostop in sicer po individualni cesti, katere lastništvo (do 1/3) je že všteto v ceno. Na dovozni cesti bo urejena elektro omarica, ki je že tudi vključena v ceno nepremičnine.Vsa večja potrebna infrastruktura kot je šola, vrtec, lekarna, zdravnik in ostalo se nahaja ali v Rušah ali v Mariboru. Avtobusno postajališče je v bližini.

PREDNOSTI ZEMLJIŠČA:- ravna, sončna lega- urejen asfaltiran dostop + privatni dostop- elektrika, voda in kanalizacija ob parceli- bližina centra Bistrica ob Dravi

Zemljišče je vpisano v zemljiško knjigo, je brez bremen in pripravljeno na takojšen prevzem. Glede na dobro lokacijo in lego priporočam ogled in morebitni nakup.Lokacijska informacija za gradnjo in primer gradnje arhitekturnega biroja je pripravljena na vpogled v naši pisarni.NAMIG POSREDNIKA: Lepo, ravno zemljišče v naselju individualnih hiš, za gradnjo hiše po svojih željah in le nekaj minut oddaljeno od mestnega vrveža.

Referenčna številka
005658
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Bistrica ob Dravi
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo