Garsonjera, Maribor

39.000,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip stanovanja
Garsonjera
Površina
48.7 m²
Število nadstropij
3
Letnik
1909
Prenovljeno
2007
Lastnosti nepremičnine
Okolica
  • mestni promet
  • avtobusna postaja
  • železniška postaja
  • pošta
  • banka
  • vrtec
  • osnovna šola
  • trgovina
  • zdravstveni dom
Dodatne informacije
Opis
Prodamo garsonjero z večjim kletnim prostorom, ki se nahaja v pritličju večstanovanjske hiše v Melju.

Stanovanje po podatkih iz GURS - a obsega 48,7 m2 skupne površine. Od tega je 17,1 m2 bivalnega dela (soba, kopalnica, del hodnika), prostor pred vhodom, ki lahko služi kot odprta terasa (5,3 m2), manjša kletna shramba (2,7 m2) ter večji nedokončan kletni prostor (23,6 m2). Tloris stanovanja si lahko ogledate med priloženimi fotografijami.

Lega stanovanja je južna. Garsonjera je bila obnovljena leta 2007 (elektro in vodovodne inštalacije, menjava talne obloge, opleski, okna...). Po tleh garsonjere je položen laminat, v kopalnici keramika. Vsa oprema, ki je v stanovanju, ostane.

Ogrevanje je urejeno s klimatsko napravo. V stanovanju ni urejenega telefonskega in CATV priključka, ima pa urejene svoje števce za porabo elektrike in vode. Stroški so nizki in sicer cca. 20 eur na mesec znašajo obratovalni stroški, elektrika se plačuje po porabi. Rezervni sklad se ne plačuje.

Večstanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1909 in je sproti vzdrževana. Obsega 4 etaže. Parkirišča so urejena ob javni cesti v neposredni bližini stavbe.

Garsonjera je prostorna, vendar potrebna osvežitve. Glede na ceno in lokacijo priporočamo ogled. Vselitev je možna takoj po plačilu kupnine. Garsonjera je primerna za stalno bivanje ali za študente. Veliki kletni prostor se lahko koristi kot skladišče, zato je nakup nepremičnine primeren tudi za tiste, ki bi si garsonjero želeli preurediti v poslovni prostor (v garsonjeri je lahko pisarna ali kakšen drugi prostor za storitve, v kletnem prostoru pa skladišče). Kletni prostor velikosti 23 m2 (ima tudi dva okna) se lahko z investicijo preuredi tudi v stanovanjsko enoto....Nepremičnina je v letošnjem letu bila na novo etažirana, vpis v ZK je v postopku...Priporočamo se za ogled in morebitni nakup!Referenčna številka
005415
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Maribor
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Barbara Fašnik
Telefon
040/22 33 13
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo