Samostojna hiša, Lenart v Slovenskih goricah

127.000,00 €
Vrsta ponudbe
naprodaj
Tip hiše
Samostojna hiša
Površina
84.6 m²
Velikost zemljišča
9618 m²
Novogradnja
Ne
Letnik
1960
Prenovljeno
1976
Energetski razred
F
Lastnosti nepremičnine
Lastnosti
 • atrij
 • terasa
 • balkon
 • loggia
 • klimatska naprava
 • shramba
 • klet
 • domofon
 • dvigalo
 • garaža
 • parkirni prostor
 • vpis v ZK
Dodatne informacije
Opis
Na lepi in mirni lokaciji z urejenim dostopom, okolica Lenarta – EKSKLUZIVNO prodamo samostojno hišo s pripadajočim zemljiščem!Hiša se nahaja v mirni ulici stanovanjskih hiš z bližino regionalne ceste, ki vodi v občinsko središče Lenart. Na zemljiški parceli se nahaja hiša v izmeri 86,25m2, dodatna zgradba, ki deluje kot skladišče ali hlev (93,3m2) ter lesena zgradba, ki služi kot parkirni prostor (garaža) (72m2).Hiša se nahaja na stavbnem zemljišču, zraven katerega se prodajajo še 3 dodatna zemljišča. Ta so kmetijska zemljišča, ter delno gozdna zemljišča. So zelene površine v naklonu (pašniki/travniki), ter del gozdu na robu zemljišč. Skupna površina je tako 9.618m2.

Do centra Lenarta je cca. 4 km, do avtobusne postaje cca. 500m. Pred Lenartom so urejene vse potrebne trgovine kot so DM, Hofer, bencinska črpalka in ostalo.Hiša ni podkletena, grajena leta 1960 in prenovljena 1976. Je pritlična z delnim podstrešjem. Etažnost P+M. Pritličje obsega vhodni predprostor, hodnik, shrambo, kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor in dve dodatni sobi. Hiša je klasične gradnje, tla so v osnovi betonska ter obdelana z linolejem ali ploščicami. Okna so lesena, dvojna zasteklitev, notranja vrata so lesena, zunanja pa masivna.Stavba ima lasten vodovod z možnostjo priklopa na javni vodovod, elektrika je urejena, ogrevanje je s pečjo na les v kuhinji, odpadne vode pa so speljane v lastno greznico. Internet je, tudi optika je napeljana.

Na zemljišču se nahaja tudi uporaben vrt ter prostor za sprostitev.

Glede na videno je celotna nepremičnina dobro vzdrževana, vendar je potrebna osvežitve/obnove.Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, ima gradbeno in uporabno dovoljenje ter prosta bremen.PREDNOSTI HIŠE in LOKACIJE:

- veliko zemljišče s travniki in gozdovi,

- sončna lokacija v mirni ulici,

- lepa parcela z veliko zelenico in vrtom,

- hitro dostop do centra Lenarta, kjer je vsa potrebna infrastruktura

- hiter dostop do regionalne ceste ter avtoceste.NAMIG POSREDNIKA: V kolikor ste ljubitelj narave in bi želeli imeti tudi več zemljišča vam priporočam ogled te nepremičnine in morebitni nakup.

Referenčna številka
005603
Lokacija
Država
Slovenija
Občina / Mesto / Kraj
Lenart v Slovenskih goricah
Kontaktni podatki za ta oglas
Kontakt
Jure Zupan
Telefon
040/79 10 79
E-mail
Ime prijatelja *
Prijateljeva e-pošta *
Vaše ime
Vaš e-poštni naslov
Sporočilo
Varnostna koda *
Ni komentarjev.
Za objavo mnenja, se je potrebno prijaviti
v uporabniški račun.
Trenutno ni nobenih ponudb.
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo