Free Classifieds | AdOmnia

Farm, Dol pri Hrastniku

Listing details

Basic information
Type of offer
for sale
Type of house
Farm
Size
129.3 m²
Lot Size
105447 m²
New Construction
No
Year
1880
Renovated
1965
Energy class
F
Property Features
Connections
  • electricity
  • water supply
  • sewerage
  • gas
  • cable TV
  • cable internet
  • broadband
  • IPTV
  • phone
Additional Information
Description
Kmetijo v osrčju narave na izjemno mirni, lepi in sončni lokaciji s prelepim razgledom v občini Dol pri Hrastniku - Gore, primerna tudi za vzrejo živine, turistično kmetijo ali kakšno drugo dejavnost EKSKLUZIVNO PRODAMOSama nepremičnina-kmetija se je uporabljala ljubiteljsko za vzrejo in skrb za živino ter življenje v čudoviti naravi, malenkost odmaknjeno od mestnega vrveža. Zemljišče (večinoma kmetijsko + gozd + stavbno) je po GURS-u celotne izmere 105.447 m2 in je pod rahlim naklonom, primerno tudi za vzrejo konjev in ranč.Na nepremičnini se nahaja 5 različnih objektov.Starejša kmečka hiša zgrajena leta 1880 iz različnih materialov. Menjava strehe v letu 1985. Hiška je po GURS-u velikosti 129,30m2, vsebuje pa predprostor, dnevno sobo s shrambo, kuhinjo, spalni prostor, kopalnico ter dodatni dve sobi. Okna so starejša, lesena. Po tleh, stenah in stropu so les, beton in tudi ploščice.Delavnica zgrajena leta 1950, po GURS-u velikosti 53m2, s prostorom za vzgojo ptičev.Hlev po GURS-u velikosti 107m2, zgrajen leta 1880, v katerem so tudi kletke, kjer so se vzgajale različne pasme kur.Kozolec zgrajen leta 1900, po GURS-u velikosti 112,50m2.Dodatni objekt zgrajen leta 1987, po GURS-u velikosti 98m2.Urejen je priklop na elektriko, voda se zbira v zalogovniku (ni pitna), v bližini pa se nahaja priklop na vodovod. Fekalije se odtekajo v greznico.Nepremičnina je vpisana v ZK, urejeno lastništvo.NAMIG POSREDNIKA: Priporočamo kupcu ki si želi odmika iz mestnega vrveža v lepo, mirno in naravno okolje brez hrupa in stresa, čudovitim razgledom na okoliške hribe!Reference number
004649
Location
Country
Slovenia
Municipality / City
Dol pri Hrastniku
Contact data for this ad
Contact
Branko Potočnik
Phone
040/66 90 66

Owner Information

Seller thumbnail
Branko Potočnik
Company, sole proprietor since Oct 17,2008

Naš cilj je ponuditi kompletno storitev ter tako stranki prihraniti številne poti, opravke in stroške, ki nujno spremljajo prodajo nepremičnine, hkrati pa zagotoviti informacijski servis in pravno svetovanje. Kot prva agencija za posredovanje v prometu z nepremičninami smo začeli potencialne kupce voditi na oglede in smo tako prekinili neslavno štajersko tradicijo izstavljanja napotnic. Tako delamo tudi danes in veseli nas, da nas že posnema večina konkurenčnih podjetij.

Vedno več sodelujemo tudi z investitorji za katere po dogovoru posredujemo pri prodaji končanih novogradenj, nepremičnin v gradnji, sodelujemo pri prodaji stanovanj njihovih kupcev ali po dogovoru vodimo celotne prodajne postopke od oglaševanja do sestave pogodbe in do primopredaje posameznih enot. Na osnovi naših dosedanjih znanj in izkušenj pri prodaji nepremičnin, se ob upoštevanju veljavne zakonodaje in pogojev investitorja, trudimo poiskati najustreznejšo prodajno strategijo. Pretekle izkušnje nam kažejo, da je projektno vodena prodaja, ki temelji na timskem delu, pogosto uspešna.

Personal Details
Company Name
INSA d.o.o.
Website
Address
Pobreška cesta 18 (Europark Maribor)
City
Maribor
Country
Slovenia
Products & services
Nepremičnine, menjalnica, tax free
Expand Map