Construction plot

155,00 €
Type of offer
for sale
Type of land
Construction plot
Lot Size
8521 m²
Property Features
Connections
  • electricity
  • water supply
  • sewerage
  • gas
  • cable TV
  • cable internet
  • broadband
  • IPTV
  • phone
Additional Information
Description
V industrijski CONI HOČE v neposredni bližini Maribora, vam ponujamo izjemno priložnost za NAKUP stavbnega zemljišča, ki je idealno za različne industrijske, skladiščne, trgovske ali storitvene dejavnosti.



S površino 8.521 m2 ima to zemljišče dovolj prostora za vaše poslovne ambicije in rast vašega podjetja. Je kvadratne oblike, popolnoma ravno.



Ena od glavnih prednosti tega zemljišča je odlična prometna povezljivost. Nahaja se v bližini glavnih cest in prometnih vozlišč, kar omogoča hitro in učinkovito distribucijo blaga ter enostaven dostop za stranke in dobavitelje. To je ključna prednost za vsako poslovno dejavnost, ki zahteva dobro prometno infrastrukturo.



Zemljišče se nahaja v Industrijski coni Hoče, ki je znana po svojem podjetniškem okolju, kjer že delujejo številna uspešna podjetja (Lesnina, Slovenijales, Schrak, ADK, Scania, Kipertrans,..). To vam omogoča dostop do poslovnih partnerjev in možnosti za sodelovanje v različnih industrijskih sektorjih.



Prednost tega zemljišča je tudi njegova velikost, ki vam omogoča prilagoditev prostora vašim specifičnim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete prostor za proizvodnjo, skladiščenje, trgovino ali storitve, boste na tem zemljišču našli dovolj prostora za uresničitev svojih poslovnih ciljev.



Ob zemljišču so vsi potrebnimi priključki, kar olajša začetek gradnje in poslovanja. Poleg tega je na sosednjem zemljišču tudi nova električna trafo postaja, kar zagotavlja zanesljivo električno oskrbo za vaše poslovne potrebe.



Če iščete odlično lokacijo za razširitev ali začetek svojega poslovanja v Industrijski coni Hoče pri Mariboru, potem je o tem zemljišču zagotovo vredno razmisliti. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za investicijo v prihodnost vašega podjetja.Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDVVeć informacij na tel. št. +386 40/66 90 66 Branko Potočnik



Reference number
005677
Location
Country
Slovenia
Contact data for this ad
Contact
Branko Potočnik
Phone
040/66 90 66
Friend Name *
Friend E-mail *
Your Name
Your E-mail
Message
Security Code *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments
There are no bids currently
Listings to be compared
No listings have been added to compare list yet.
Enter your report
Message *
Log in
Username
Password
Forgot password? Remind me