Partnerski program trženja

Dobrodošli v partnerski program trženja!

Registracija v program Partnersko trženje je brezplačna in jo opravite z nekaj kliki. Sodelovanje ne zahteva posebnega znanja. Za generiranje zaslužka, je potrebno le to, da na svojo spletno stran, blog, družabna omrežja, v e-pošto,... vstavite povezavo ali pasico, ki bo pripeljala obiskovalce na spletno stran adomnia.net. Od plačanih transakcij, uporabnikov, ki jih boste posredovali v okviru partnerskega programa, boste dobili provizijo v višini do 33% ali fiksen znesek. Provizije so določene s pogoji programa Partnersko trženje.

Kako deluje?

Po opravljeni registraciji, dobite dostop do vašega uporabniškega računa, v katerem boste imeli podroben pregled nad številom posredovanih obiskovalcev, registracij, nakupov, in seveda zneskom vaših provizij ter izplačil. Na razpolago vam bo HTML povezava in oglasne pasice (bannerji) z vašo posredniško kodo. O vsaki uspešni transakciji, ki jo bodo opravili od vas posredovani uporabniki, boste obveščeni po e-pošti.

Zakaj se pridružiti programu?

Vaš vložek je le čas, ki ga boste porabili za registracijo in objavo povezav ali pasic, pridobili pa boste dostop do sistema, ki vam omogoča pasiven zaslužek, brez kakršnih koli obveznosti.

Obstoječi uporabnik:
ali
Novi uporabnik:
Oglasi za primerjavo
Noben oglas še ni dodan na seznam za primerjavo.
Vpišite obvestilo
Sporočilo *
Prijava
Uporabniško ime
Geslo
Ste pozabili geslo? Novo geslo